Translate

понеделник, 23 юли 2018 г.

За 10-та поредна година Milestone Systems е доставчик номер 1 в света за софтуер за видео управление (VMS)


Milestone Systems ще увеличи бюджета си за иновации с
45 % до края на 2019 година, за да разработи дългосрочни нововъведения в 6 основни технологични сфери. Тези инвестиции ще се осъществят в София, Копенхаген и Барселона.



Данните са от световно маркетингово допитване на компанията за бизнес анализи и проучвания „IHS Markit (NASDAQ: INFO)“. Milestone Systems е лидер по приходи, като през 2017 г. компанията е притежавала световен дял от VMS пазара от 10,2 %, което е ръст спрямо пазарния дял от 9,1 % през 2016 година. Milestone Systems не само запазва своето първо място в целия свят, но и държи първото място в Европа, Близкия изток и Африка (EMEA), с пазарен дял, който се е увеличил до 17,1 % (от 14,8 % през 2016 година.) Компанията запазва лидерската си позиция и в Далечния Изток.
„Данните сочат, че световният пазар на VMS е нараснал с 8 % през 2017 година, а доставките към този пазар постепенно стават все по-концентрирани. Най-големите търговци са допринесли за 48 % от глобалните приходи през 2015 година, като за сравнение, тази цифра е 57 % през 2017 година.“ сподели Джон Кропли, старши главен анализатор за видеонаблюдение в IHS Markit.
Увеличаването на инвестициите за иновации с 45 % до края на 2019 година е естествено продължение на обещанието на Milestone Systems за разработване на революционни решения, които да отговарят на изискванията на бързоразвиващия се технологичен пазар. Тези инвестиции ще се осъществят в Копенхаген, София и Барселона, като целта на компанията е ускорено изграждане на нововъведения при интегрирането на драйвъри, усъвършенстване на концепцията за „Интернет на нещата” (IoT), решения при използването на невронни мрежи, технологии за обучение и Изкуствен интелект.
Според Световния Икономически Форум, над един трилион сензори ще бъдат свързани към Интернет до 2022 г. Заедно с развитието на тези пазарни тенденции, търсенето на интелигентни решения и машинни технологии за обучение се увеличава. Очаква се „Интернет на нещата” (IoT) и Изкуственият Интелект (AI) да внесат най-голямата промяна: По данни на проучване на PwC Global Digital, 73 % от анкетираните казват, че вече инвестират в IoT и 54 % в AI.
„Milestone Systems желае да е част от всяка една видео инсталация в света. За да направим това, ние трябва да можем да предложим най-иновативната технологична платформа за видеонаблюдение и да дадем на нашите партньори широка гама от решения за предизвикателствата, пред които се изправят клиентите ни. Технологията ще премине отвъд сигурността, в области като интелигентни сгради и градове, в които нашата видео платформа може да играе жизненоважна роля.“ сподели главеният директор по технологиите, Бьорн Скоу Еилертсен, Milestone Systems.
„За цялата 2016 г., Milestone Systems има стабилен ръст на приходите от VMS услуги в размер на 21 %, което е почти 3 пъти над това за пазара. Няма съмнение, че нашата отворена платформа за общността и партньорски бизнес модел са причина за положителното развитие. Ние се гордеем, че сме доверен и надежден партньор. Ще продължим да инвестираме в нашите партньори, като ще се съсредоточим върху новите технологии с камери, контрол на достъпа и видео анализи. Вярваме в едно бъдеще, в което видеонаблюдението ще играе още по- значителна роля в разбирането на източниците на данни от увеличаващия се брой устройства, които свързват хората и активите.“ сподели Ларс Тингаард, президент и CEO, Milestone Systems
За проучването: Резултатите се основават на IHS Markit
Повече информация може да видите на: https://technology.ihs.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар