Translate

сряда, 20 юни 2018 г.

От сърцето на експертизата на Rene Furterer



Международният Трейнинг Мениджър на марката - Диего Перез ни дари с вълнуващо преживяване, като разкри най-съкровените тайни за здрав скалп и красива коса пред гости и VIP клиенти по време на вдъхновяваща демонстрация с иконичните творения на Rene Furterer.
Философията на марката е неразривно свързана с природата и необятната, ботаническата вселена - над 60 годишна експертиза, която дава израз на натурални, ефикасни и безопасни формули на основата на висококачествени етерични масла и растителни екстракти в чувствени ритуали с арома-терапевтичен ефект, третирайки косата като растение, а скалпът-като почва. Още в далечната 1957 г Rene Furterer твърди, че красивата коса расте върху балансиран скалп, както растение в плодородна почва.
А по отношение на професионалното израстване на, специалният гост на марката в България, Диего Перез може да се каже, че професионалното му 15-годишно пътешествие на пазара в Испания из вселените на козметични величия като Lancome, Helena Rubinstеin, YSL § Lancaster group, полагат стабилната основа в света на високите стандарти за селективна услуга към краен клиент.
Ето защо, когато през 2001г. той разбира за вълшебствата на марката Rene Furterer със цялата научна експертиза, масажни техники и фитотерапия, Диего открива една нова - неговата вселена, която го пренася до кътчета по целия свят, където той провежда трейнинг семинари и вдъхновява служители  в спа, фризьорски салони, аптеки и представители в медиите.
По пътя си на мисионер, който разпространява експертизата на марката - Експерт в грижата за коса, Diego докосва главите и сърцата на повече от 45,000 души по целия свят, предоставяйки истинско преживяване с Методът на Rene Furterer и иконичните му диагностика и масаж.
Всички тези скъпоценни преживявания в общуването с хиляди трейнери и клиенти сглобяват  професионалният опит на Диего Перез, който го вдъхновява да даде плод на една нова концепция в обучението за косата , която той нарича MASTER CLASS и която дава възможност на хората да научат и да разберат по-добре своето персонално състояние на скалп/коса.

Няма коментари:

Публикуване на коментар