Translate

четвъртък, 7 юни 2018 г.

Бохо стил за лятото от Хайди Клум и LIDL


#LETSLOVESUMMER е новата лятна колекция на Хайди, която влиза в Lidl от 18 юни

Световноизвестният модел Хайди Клум е подготвила неустоими бохо предложения за лятото с предстоящата си четвърта колекция за Lidl - #LETSLOVESUMMER. Модната линия идва в България след по-малко от две седмици на 18 юни, а цветните предложения, които са в актуалните модни тенденции това лято, включват и идентични модели за малки и големи дами.
#LETSLOVESUMMER отразява лятната динамика с атрактивни разцветки, пъстри пискюли и леки прохладни материи, които освен стилна визия, носят и весело настроение за горещите летни дни.
По отношение на колекцията Хайди Клум коментира:
-За мен е важно всички предложения от новата колекция #LETSLOVESUMMER да могат да се комбинират и докато през деня за предпочитане са късите панталони с топ и ниски сандали, то вечерта дамите могат да си облекат широка рокля, която да комбинират с някой от аксесоарите от колекцията. Вдъхновена съм отново от моя втори дом Лос Анджелис и се радвам, че успях да пресъздам летните настроения от там в колекцията #LETSLOVESUMMER както за дами, така и за малки момичета, които често искат да приличат на по-големите.
Цветни къси панталони, ниски стилни сандали, рокли и гащеризони в бохемски стил са сред основните предложения на Хайди и Lidl за малки и големи дами, интересуващи се от водещите тенденции в модата, с които могат да допълнят своя гардероб за лятото. Новата линия #LETLOVESUMMER ще бъде налична от 18 юни във всички 88 магазина на Лидл България в страната, предлагайки традиционното за Lidl максимално добро съотношение качество-цена. Едновременно с идването си у нас, колекцията на световноизвестния модел ще дебютира и в останалите общо 28 държави и над 10 000 магазина на Lidl в цяла Европа.


Няма коментари:

Публикуване на коментар