Translate

четвъртък, 7 юни 2018 г.

HP представя OMEN иновации за гейминг съвършенство


Нов преносим компютър и задължителни гейминг аксесоари – включително първия в света хедсет с активна технология за охлаждане на слушалките, подсилват екосистемата OMEN

HP представи нова линия OMEN гейминг иновации, включващи по-малък и по-мощен преносим компютър OMEN 15, разширена функционалност на софтуера на OMEN Command Center с OMEN Game Stream, и разнообразие от гейминг аксесоари от професионален клас, които включват първия в света гейминг хедсет с активна технология за охлаждане на слушалките.
Геймингът е един от най-бързо растящите PC категории в света и много успешен бизнес за НР. От представянето му през 2016, OMEN се превърна в успешна глобална гейминг марка, разпознаваема с това, че носи висока производителност, смарт софтуер, зашеметяващи дисплеи и разрастваща се линия от задължителни аксесоари, готови за игри на най-високите нива в електронните спортове.
С последната модификация от серията си преносимият компютър OMEN 15 вече е още по-мощен и в същото време стилен, дава на геймърите по-добра мобилност, едновременно с подобрен хардуер и желаните от тях характеристики. Конструиран за високи гейминг постижения и силно изживяване на играта и създаден с възможности за подобрения, този преносим компютър е оборудван с всичко, което геймърите търсят в едно устройство, предоставяйки преживявания от най-високо ниво в движение или у дома.
OMEN Game Stream: OMEN мощност за стрийминг
HP продължава да добавя нови удобства към своя OMEN Command Center софтуер с всяка нова модификация. Последният продукт, който идва предварително инсталиран на новия OMEN 15, предоставя възможността да оползотвориш мощността на своя компютър, за да се излъчва игровото съдържание на други устройства, поддържащи Windows 10.
OMEN на HP Mindframe хедсет: Запази хладнокръвие в жегата на състезанието
Известен източник на неудобство за геймърите е топлината на хедсетовете им в дълги периоди на игра. Близо половината от геймърите (46%) определят удобството като най-важната характеристика при избора им на хедсет. Новият OMEN Mindframe решава този проблем. Той предоставя първия в света хедсет с активна технология за охлаждане на слушалките. Този революционен хедсет е оборудван с изключително иновативно озвучаване и е проектиран с идеята за абсолютен комфорт.
OMEN by HP Sequencer клавиатура: Скорост, която може да се усети
Потребителите могат да маневрират с висока скорост и да получат предимство пред конкурентите си с оптично-механични прекъсвачи. Направена със здрава чувствителна горна част, олекотена рамка от анодизиран алуминий и USB порт в задния ляв ъгъл за още по-голямо удобство, OMEN Sequencer носи възможности за бърза реакция, приспособимост и стабилност.
OMEN by HP Reactor мишка: Незабавна прецизност, проектирана за състезание 
Мишката е проектирана с изключителна точност, за да дава на геймърите конкурентно предимство, добавяйки поредица нови характеристики, включително първия досега здрав алуминиев USB кабел, който намалява усукването и приковава вниманието.
OMEN X by HP Transceptor раница: Върховната преносима раница за геймъри 
Тази многофункционална раница е проектирана, за да направи гейминга „в движение“ лесен, удобен и стилен, като същевременно подсигурява всичко да остане спретнато и в безопасност. Раницата OMEN X by HP Transceptor е създадена за тези, които изискват най-доброто, и искат да вземат своя преносим „гейминг живот“ навсякъде със себе си – когато и да е, където и да е.
OMEN by HP Mouse 400: Индустриални стандарти в поносим бюджет
За геймърите, които се нуждаят от нещо, което да им върши добра работа на достъпна цена, мишката OMEN by HP Mouse 400 с механични прекъсвачи OMRON е допълнена с най-необходимото, за да влезе направо в играта. Това включва избираем „снайпър режим“, при който функцията за бутона напред намалява DPI до 400, а докато е задържан натиснат, увеличава прецизността, за „прицелване“.
OMEN by HP Mouse Pad 200 и твърд Mouse Pad 200: Два избора, които господстват
Никоя гейминг конфигурация не е завършена без мишка, която осигурява точното количество триене, за да изпълнява непрестанно задачите си на ниво. С мишката OMEN by HP Mouse Pad 200s, твърда и мека опция се предлагат в помощ на геймърите, които търсят бързи, плавни движения, както и на тези, които биха искали малко повече съпротивление с цел по-голяма прецизност. 
OMEN by HP Цени и наличност:
  • OMEN 15 ще бъде наличен в Европа, Близкия Изток и Африка през юни с начална цена €999.
  • OMEN by HP Mindframe хедсет ще бъде наличен в Европа, Близкия Изток и Африка през октомври с начална цена 199.99.
  • OMEN by HP Sequencer клавиатура ще бъде налична в Европа, Близкия Изток и Африка през юли с начална цена €179.99.
  • OMEN by HP Reactor мишка ще бъде налична в Европа, Близкия Изток и Африка през юли с начална цена €79.99.
  • OMEN X by HP Transceptor раница ще бъде налична в Европа, Близкия Изток и Африка през юни с начална цена €219.99.
  • OMEN by HP Mouse 400 мишка е налична в Европа, Близкия Изток и Африка в момента на цена €39.99.
  • OMEN by HP Mouse Pad 200 мишка е налична в Европа, Близкия Изток и Африка в момента на цена €19.99.
  • OMEN by Hard Mouse Pad 200 мишка е налична в Европа, Близкия Изток и Африка в момента на цена €24.99.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар