Translate

понеделник, 4 юни 2018 г.

HP и Girl Rising празнуват историите на промяната

HP и Girl Rising вече приемат регистрации за обявеното от тях предизвикателство към творческите личности. Тази глобална инициатива е създадена за насърчаването на участниците да споделят истории, в които те или хората от тяхната общност правят света по-добро място за момичета и млади жени чрез технологиите. Кандидатури се приемат под формата на видео, аудио, есе или изображение през сайта на Girl Rising до 15 август 2018.
Половата дискриминация възпира милиони момичета и жени да разкрият своя пълен потенциал. Въпреки това безброй личности предприемат действия в техните общности всеки ден, предоставят нови възможности за жените и създават социална промяна“, коментира Кристина Лоуъри, главен изпълнителен директор на Girl Rising.
Селекцията от кандидатури ще бъде споделена на сайта още по време на кандидатстване преди да бъдат обявени победителите на 11 октомври 2018 – Международния ден на момичета, като по този начин инициативата цели да бъдат разпространени множество различни истории по целия свят.
„Ние вярваме, че автентичните истории помагат за създаването на промяна в съзнанието на хората и запалват искрата за предприемане на значими действия“, сподели Антонио Луцио, глобален директор „Маркетинг и комуникации“ в HP.
Победителите от предизвикателството ще получат комбинация от микро-финансиране, HP продукти и услуги и достъп до ментори, които ще ги подкрепят по време на тяхното пътешествие за насърчаване на социалното въздействие в техните общности. Допълнителна информация, включително за членовете на журито, ще бъде обявена в средата на юни.
Правилата и регистрациите на историите на - http://www.girlrising.com/challenge.

Няма коментари:

Публикуване на коментар