Translate

събота, 2 юни 2018 г.

Безплатни профилактични прегледи и силанизиране за деца в дентална клиника „Дамянов“

По случай международния ден на детето 1 юни, една от най-новите стоматологични клиники в София  - „Дамянов“ организира безплатни профилактични прегледи и силанизиране за деца. Записването на часове продължава до 10 юни на тел. 0878 600 071, а прегледите ще се провеждат в работните дни между 11 и 22 юни.
-Здравето на детските зъби е основополагащо за здрави постоянни зъби. Когато детето разбере, че няма нищо страшно да ходиш на зъболекар, го прави навреме и без страх. А правилната и навременна профилактика води винаги до по-здрави зъби.Родители, които не са били „травмирани“ при посещенията си при зъболекар в детството, знаят много по-добре как да се погрижат за зъбното здраве на децата си. Много малко хора осъзнават колко важна всъщност е профилактиката, а същевременно е толкова лесно приложима. По този начин се опитваме да обогатим здравната култура на родителите и да им покажем, че децата могат да ходят без страх на зъболекар, ако всичко става навреме , казва основателят на клиниката д-р Светломир Дамянов.
Дентална клиника „Дамянов“ (ул. „Казбек“ №57В в столичния кв. „Манастирски ливади“) отвори врати в края на 2016 г. с два кабинета и акцент върху ендодонтията и стоматологията за деца. Носител е на приза „Дентална практика с ясен фокус и визия за бъдещето“ от конкурса „Дентален мениджър на годината – Адмира 2017”. Създателят на клиниката д е шампион и в двете провеждани досега у нас Ендоолимпиади, в които се включиха най-добрите зъболекари у нас в областта на кореновото лечение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар