Translate

неделя, 3 юни 2018 г.

Лора Крумова объркала бременността си с обикновен женски проблем


Цели 5 години след като стана майка за първи път водещата на „Събуди се” Лора Крумова отново е бременна, научи HotArena.
 Журналистката успя да опази тайната за това събитие доста дълго от зрителите си и като нищо по подобие на британската певица Адел можеше да го разгласи чак след раждането, ако не бе желанието й да си почине преди големия ден.  „Лора не е от хората, които споделят много за личния си живот. 
Толкова години се пази от това, че сега нямаше никакво намерение да се променя. Дори за самата нея бременността й дойде доста изненадващо”, разкриват близки до водещата, която вече се е отдала на майчински приготовления и релакс.
Второто бебе на водещата е голяма изненада за всички, включително и за нея и любимия й мъж Сотир. Макар след появата на сина им често да се коментираше, че Лора няма да спре до тук, надеждите за втори наследник дълго не се реализираха.  Мнозина дори допускаха, че Лора има проблем да зачене от любимия си мъж. Нищеше се, че може да е претърпяла сериозни хормонални промени след първата си бременност – една от причините така и да не може да отслабне.
 „Иска ми се да не съм толкова едра, но не мога да се справя с това”, призна преди години Крумова, с което още веднъж даде повод за догадки за причините да стои в категория 80 кг.  За щастие теглото не оказа никакви пречки на водещата да стане майка пак. Слуховете, че има репродуктивни проблеми се оказаха преувеличени и скоро водещата ще стане майка за втори път.
С това ще изпълни голямата мечта на мъжа си да имат още едно хлапе – план, който двамата имали още в началото на връзката си.  Щастливата двойка е заедно не от вчера, а опитите й да се сдобие с първия си наследник продължиха отчайващо дълго. На Сотир и Лора им коствало 5 години, за да станат родители за първи път – точно толкова колкото отне и второто зачатие на Крумова.
Този път обаче тя далеч не планирала така добре бременността си. В първия месец дори решила, че изпуска месечния си цикъл заради стрес. Когато качила няколко килограма за две седмици пък се успокоила, че просто задържа вода. Чак след като минало цял месец от забавянето на минструацията й, тя се решила с неохота да отиде на лекар, притеснена, че можа наистина хормоните й да не са в ред. „Тя криеше много добре неразположението си от всички.
Притеснявала се до 4 месец, че може нещо неприятно да се случи. Едва след това сподели на някои по-близки колеги, но държеше всичко да си остане тайна до момента, в който ще стане от стола си в предаването”, допълват запознати.  Разбира се, най-щастлив от развоя на събитията бил бъдещият батко – поотрасналият син на телевизионерката, който отдавна врънкал за братче или сестричка. С баща му дори се обединили и заедно навивали Лора за още едно момче в семейството, та да се забавляват по екстремни пътешествия с каравана, пише "Уикенд". 


bnews.bg
 



Няма коментари:

Публикуване на коментар