Translate

понеделник, 4 юни 2018 г.

Лидл България и Българската федерация по волейбол официално обявиха продължаване на партньорството си


През 2018 г., освен партньор на националите по време на Световното първенство по волейбол и Волейболната лига на нациите, търговската верига ще бъде и официален партньор на първото в България турне на оригиналния трофей, за който ще се борят най-добрите волейболни отбори на Световното първенство за мъже 2018.
Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България, заяви:
-Подкрепата на Lidl за българския волейбол е дългосрочен наш ангажимент, който надгражда цялостната ни политика за насърчаване на пълноценния начин на живот и с който вярваме, че наистина постигаме положителна промяна за обществото. През 2018-та с Българската федерация по волейбол обединяваме усилията си този път под мотото „Националната селекция, с която се гордеем.
Официалното представяне на световната купа се състоя на самото волейболно игрище в „Арена Армеец“, където ще се проведат и част от битките за трофея през септември. А първият човек, който вдигна световната купа в столичната зала беше единственият българин, приет в Залата на волейболната слава – Димитър Златанов.
Именно той предаде официално трофея за шампиона от световното първенство в България и Италия на главния изпълнителен директор на Лидл България Милена Драгийска за старта на националното турне на световната купа. Заедно с президента на БФБ те дадоха старт на националното турне на купата и пожелаха на нашите волейболисти да я вдигнат на финала през септември.
Следващата спирка от турнето на купата, което се осъществява с пълната подкрепа на Лидл България, ще бъде във Варна в периода 15-17 юни, в зала Конгресна. Всички фенове на волейбола ще имат възможност да се докоснат до най-желаната Световна купа в специално изградените шампионски корнери както по време на мачовете на двете първенства в България, така и на различни събития в градовете-домакини София, Варна и Русе. За тях ще бъдат организирани и много забавления, игри и активности за популяризиране на спорта и пълноценния живот.



Няма коментари:

Публикуване на коментар