Translate

събота, 2 юни 2018 г.

На 5 юни, в УниКредит Студио ще бъде открита изложбата “ТОЧКА НА БАЛАНС”


Във връзка с  втория Глобален форум на жените лидери в  изложбата две млади български художнички, Магдалена Николова и Сандра Стойчева, ще покажат своите творби.
Експозицията се организира от сдружение “Толкова близо, толкова далече” в партньорство с УниКредит Булбанк и ще представи живопис, кинетични обекти и видео инсталация. Изложбата разглежда търсенето на баланс като личен вътрешен процес, който изгражда образа на съвременната жена. Изложбата ще бъде отворена за посетители, със свободен вход, между 6 и 23 юни.

Всички, които искат да научат повече за предизвикателствата на дигиталната трансформация на обществата и икономиките и за тенденциите на бъдещето, ще имат възможност да следят на живо второто издание на Глобалния форум на жените лидери. Форумът, под надслов „Да вдъхновим дигиталните лидери на бъдещето“, се провежда на 4 юни 2018 г. в Националния дворец на културата като  част от програмата на българското председателство на Съвета на ЕС. Събитието е под патронажа на Мария Габриел - еврокомисар за цифровата икономика и цифровото общество, която ще участва във форума.
Целият форум ще бъде излъчван на живо на фейсбук страницата на организаторите от Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) - https://www.facebook.com/CouncilWBB/. Участие в него ще вземат водещи представители на национални и международни институции, компании и неправителствени организации от България и Европа.
Програмата на форума предвижда два работни панела – Дигиталната трансформация на Европа – перспективи и предизвикателства, модериран от Лидия Шулева, бивш вицепремиер на България (2001-2005) и член на УС на Съвета на жените в бизнеса в България, и Дигиталните умения на бъдещето, модериран от Цветанка Минчева, член на УС на УниКредит Булбанк и УС на СЖББ. Вторият Глобален форум ще бъде открит в 14.45 от Лиляна Павлова, Министър за Българското председателство на Съвета на ЕС, д-р инж. Боряна Манолова, CEO Siemens България и председател на УС на СЖББ и Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар