Translate

неделя, 3 юни 2018 г.

16 годишна ученичка от Варна получи Мерцедес от 55-годишното си гадже за 1 Юни


Младата ученичка от Варна получи невероятен подарък за Деня на детето – Първи юни – Мерцедес за 350 000 лв., пише kombg.com.
Красавицата от половин година е с настоящия си приятел и за това време го е омаяла толкова много, че 55-годишният бизнесмен ѝ направи подарък, който е 5 пъти по-скъп от жилището на родителите ѝ. В профила на момичето в Instagram се вижда, че тази година тя си е качила снимки от Франция, Индонезия, Тайланд, Коста Рика, Маями и Карибите.
Почивки до повечето от тези места не би могла да се организира за по-малко от седмица. При толкова чести пътувания възниква въпросът: Кога това момиче ходи на училище? Средно по две седмици на месец тя е на почивки в различни места на света.
Следващият въпрос е: Какво ще прави момичето със скъпия и мощен автомобил?
Тя е само на 16 години и няма право да управлява моторно превозно средство. Колата от снимката e Mercedes S63 AMG и има двигател с 603 конски сили, ускорява от 0 до 100км/ч за 3,4 секунди, а максималната скорост, която развива е над 340км/час. Остават догатките дали тя ще дава колата на приятеля си да я вози с нея или родителите ѝ ще я возят с мощния автомобил.


skandal.bg
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар