Translate

неделя, 6 май 2018 г.

LG G7 Thinq предлага абсолютно интегриран изкуствен интелект за максималното удобство на потребителя


Смартфон от най-високо качество до последния детайл, с най-високо развития процесор, брилянтен дисплей, кънтящо аудио и умна камера

Захранван от най-новата Qualcomm® Snapdragon™ 845 мобилна платформа, LG G7 ThinQ идва на пазара с 4 или 6 GB RAM памет и 64 или 128 GB вградена такава. Благодарение на това,

без усилие изпълнява и най-тежките задачи и работи с всякакви приложения. Неговия зашеметяващ 6.1-инчов ярък дисплей е с близо половин инч по-висок от неговия предшественик, но нито милиметър по-широк.
LG G7 ThinQ е с перфектен размер, за да може да бъде използван и с една ръка.
Издокаран със съвсем нов дизайн, създаден специално за G серията, хромираната му ивица му придава по-изгладен и полиран вид, допълващ се със стъкло Gorilla Glass 5 от двете му страни, за още повече издръжливост. Отново оценен с IP68 за издръжливост против прах и вода, LG G7 ThinQ е проектиран, така че да издържи тестовете на Американската войска - MIL-STD 810G, които проверяват дали различни екипировки изпълняват функциите си в екстремни условия. 
Подробрена камера с по-висока интелигентност 
LG G7 ThinQ ще навлезе на пазара с 8-мегапикселова предна камера и 16-мегапикселови лещи на задната в стандартен, както и в Super Wide Angle конфигурация за снимки с по-висока резолюция и повече детайли. Wide angle камерата, която е запазена марка на LG, сега обхваща още повече красиви пейзажи с по-малко изкривяване на ръбовете и много по-ясни селфита, които изглеждат още по-естествени, сравнени с предишни модели телефони на LG.
LG се стреми да подобрява постоянно изкуствения интелект на камерите си, още от първата си поява на пазара. LG V30S ThinQ. AI CAM сега предлага 19 снимачни режима, като преди бяха едва 8, с цел по-високо интелигентни и оптимизирани кадри. А и това не е всичко, потребителите могат още повече да подобряват снимките си като избират сред допълнителни 3 варианта ефекти, ако препоръчаните AI CAM не отговарят на търсеното от тях.
Слабо-светлинната фотография на LG G7 ThinQ е развита до съвсем нови висини със супер ярката камера с изображения, които са до 4 пъти по-светли от другите снимки заснети на слаба светлина. Чрез комбинацията от pixel binning и software processing, алгоритъмът на AI регулира настройките на камерата автоматично при снимане на слаба светлина.
LG са добавили и още функции, които да превърнат фотографията с LG G7 ThinQ в още по-голямо удоволствие от всякога до сега. Режимът за Снимки на живо записва по 1 секунда преди и след пускане на камерта, с цел да хване неочаквани моменти или гримаси, които бихме изпуснали иначе. Стикерите използват техниката за разпознаване на лица, за да генерират забавни 2D и 3D филтри, като например слънчеви очила и ленти за глава, които могат да се видят директно на дисплея.
Нов за G серията, портретният режим, прави професионално изглеждаи кадри със замъглен фон. Този „боке“ ефект може да се използва както със стандартния, така и с режима за супер широк ъгъл на лещите, което дава не фото-ентусиастите още повече креативни възможности.
По-лесно и по-умно с AI (изкуствен интелект)
LG G7 ThinQ ще бъде едно от първите устройства част от бъдещата добавка на Google - Google Lens. Google Lens е нов начин на търсене, използващ най-новото в изкуствения интелект и компютърните науки. Свободен за използване в асистента на Google и проложението за снимки, той може да даде много повече информация за неща като пейзажи, растения, животни, книги, както и да разпознава текст. Посети уебсайт, добави визитна картичка, събитие или ресторант, които да разгледаш по-късно – всичко на един клик разстояние с Google Lens. Повече детайли за тази технология, ще бъдат открити на конференцията Google I/O.
Намиращ се точно под бутоните за звука, се намира и бутонът, който активира AI функцията. Едно единствено натискане ще активира Google асистентът, а две натискания – Google Lens, за първи път такава функция само в този телефон. Потребителят може също да натисне този бутон продължително, за да говори на Google асистента.
Със Super Far Field Voice Recognition (SFFVR) – технология за разпознаване на глас от много далечно разстояние и чувствителния микрофон на телефона, Google асистента разпознава звукови команди на далечина до 5 метра. SFFVR има способността да различава команди дори във фоновия шум, което прави LG G7 ThinQ чудесна алтернатива за домашната AI колонка, дори когато телевизорът е пуснат. В Google асистент на LG G7 ThinQ са добавени много команди, които да позволят на потребителите да извършват още повече дейности само и единствено с гласа си.
Супер ярък дисплей мачка конкуренцията
Първото нещо, което потребителите ще забележат в LG G7 ThinQ, най-вероятно ще бъде новия 6.1-инчов QHD+ (3120 x 1440) дисплей, който идва с максимално съотношение на екрана - 19.5:9 FullVision и долна част на рамката около него, с  почти 50 % по-тънка от тази на LG G6. Задвижван от най-новата LCD технология на LG, Супер яркия дисплей, LG G7 ThinQ може да бъде използван дори под директна слънчева светлина в яркост, която стига водешите в индустрията – 1000 нита (кандела на квадратен метър – мярка за измерване на яркост), показващ 100 % DCI-P3 цветова палитра.
И в зависимост от съдържанието, дисплея може да бъде нагласен на 6 различни режима на гледане : Auto, Eco, Cinema, Sports, Game и Expert. В Auto-режим, телефонът автоматично анализира съдържанието на игри и снимки и оптимизира консумацията на дисплея и батерията. Потребителят може да нагласи още повече изображението на екрана като регулира температурата му и нивото на цветовете самостоятелно.
Новият втори екран на смартфона дава на потребителите много и различни опции да регулират сами дисплея, за да отговаря на техния стил и вкусови различия. Той може да бъде разширен до край, за да придаде визия без рамка или може да бъде в по-традиционния стил, където лентата с известията е напълно затъмнена. Потребителите могат дори да сменят
цвета на лентата за още по-персонално излъчване.
Несравнимно аудио изживяване със Смартфон
Продължавайки с отдадеността на LG да даде аудио изживяване, ненадминато от конкуренцията на смартфоните си, LG G7 ThinQ прелдага иновации в аудиото от най-висок клас, ненадминати в индустрията. Достъпна за първи път в LG G7 ThinQ, колонката Boombox използва вътрешната памет на телефнона като обемен резонатор, за да произведе два пъти по-силен бас от този на стандартните смартфон. С това се произвежда силен “boombox” ефект без нужда от външни колонки. Когато се постави на равна повърхност или кутия, смартфонът използва техните обемни резонатори като субуфер, за да увеличи още повече баса.
LG G7 ThinQ е също така и първият смартфон, който използва DTS:X, за да осигури виртуален 3D звук за цялото съдържание, до 7.1 канално аудио със слушалки. Продължавайки традицията на LG да се фокусира на забележително смартфон озвучаване, LG G7 ThinQ  има и Hi-Fi Quad DAC за невероятно богат звук, особено когато е свързан с високо-омови слушалки.
“LG G7 ThinQ е фокусиран върху основополагането и неговото лансиране е началото на нова глава за компанията ни,каза Хуанг Джонг-Хуан, президент на LG Electronics Mobile Communications Company. “Чрез комбинацията от персонализирани и полезни AI функции със смислени смартфон характеристики, това е най-практичният LG сматфон, до този момент.”
LG G7 ThinQ ще бъде пуснат в близките дни в Южна Корея, последвано от Северна Америка, Европа, Латинска Америка и Азия. Информация за цените и разпространението ще бъде дадена в отделните райони, непосредствено преди датите на достъпност.
Ключовеи специфики:
·     Chipset: Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobile Platform
·     Екран: 6.1-inch QHD+ 19.5:9 FullVision Super Bright Display (3120 x 1440 / 564ppi)
·     Памет:
- LG G7 ThinQ: 4GB LPDDR4x RAM / 64GB UFS 2.1 ROM / MicroSD (
до 2TB)
            - LG G7+ ThinQ: 6GB LPDDR4x RAM / 128GB UFS 2.1 ROM / MicroSD (до 2TB)
·     Камера:
- Rear Dual: 16MP Super Wide Angle (F1.9 / 107°) / 16MP Standard Angle (F1.6 / 71°)
            - Предна: 8MP Wide Angle (F1.9 / 80°)
·     Батерия: 3000mAh
·     Операционна система: Android 8.0 Oreo
·     Размери: 153.2 x 71.9 x 7.9mm
·     Тегло: 162g
·     Свързване: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 5.0 BLE / NFC / USB Type-C 2.0 (съвместим с 3.1)
·     Цветове: New Platinum Gray / New Aurora Black / New Moroccan Blue / Raspberry Rose
·     Други: Super Bright Display / New Second Screen / AI CAM / Super Bright Camera / Super Far Field Voice Recognition / Boombox Speaker / Google Lens / AI Haptic / Hi-Fi Quad DAC / DTS:X 3D Surround Sound / IP68 Water and Dust Resistance / HDR10 / Google Assistant Key / Face Recognition / Fingerprint Sensor / Qualcomm® Quick Charge™ 3.0 Technology / Wireless Charging / MIL-STD 810G Compliant / FM Radio


Няма коментари:

Публикуване на коментар