Translate

понеделник, 28 май 2018 г.

HP представи иновативна нова линия премиум персонални компютри

HP Inc обяви нова премиум линия от преносими и настолни компютри и дисплеи, проектирани да дават възможност на потребителите да работят във всяка ситуация, независимо в личен или работен план. Най-новите HP Elite 1000 и HP ЕNVY портфолиа включват видимо внушителен дизайн, мощна производителност и максимална гъвкавост, за да осигурят защитена връзка, възможност за създаване на съдържание и съвместна работа от всяко място по всяко време.
С 81% от хората, които работят през свободното си време и повече от 50%, които съчетават личните ангажименти по време на работа[i], нуждата от устройство, което може да функционира във всяка среда, е по-осезаема от всякога. Новата HP премиум линия включва разнообразни характеристики, които да посрещнат нуждите на всеки човек за лична употреба, както и тези, необходими за работните процеси.
Серията HP Elite 1000 отговаря перфектно на човек, който търси лек дизайн и издръжливост, водещо ниво на сигурност и инструменти за съвместна работа, с които да посрещнат предизвикателствата на динамичния работен ден.
Представените устройствата HP Elite 1000 са част от най-сигурните и лесно управляеми
персонални компютри в света[ii] и включват пълен набор от решения, в т.ч. HP Endpoint Security Controller, HP Sure Start Gen4[iii], и HP Sure Run[iv] обявени по-рано през годината. Изцяло новите HP EliteBook x360 1030 са първите устройства с възможност за HP Sure Recover с вградено възстановяване на данните[v]. Тази опция пази имидж на софтуерната система на вградената памет, като по този начин осигурява възможност за възстановяване на информацията, дори когато хард дискът се форматира и няма връзка с интернет.
Новите устройства от серията HP Elite 1000 включват:
-HP EliteBook x360 1030 G3 – най-малкият бизнес хибрид в света[vi] с тегло започващо от само 1.25 кг, който е тънък 15.8 мм. С до 18 часа живот на батерията[vii] и 4G Cat9 LTE[viii] за невероятна свързаност, това устройство се характеризира с първия в света активен стилус за
бизнес персонални компютри с вградена аларма[ix], който уведомява потребителя, когато е забравил стилуса и с първия дисплей, видим дори и при външни условия.
-HP Elite x2 1013 G3 сега побира 13-инчов дисплей в 12-инчово шаси, което го превръща в най-малкия в света хибрид[x]. За наистина мобилни професионалисти[xi], това устройство им дава възможност да се възползват от първия в света таблет с екран с високо ниво на поверителност, Intel® Quad Core™ vPro™ процесори[xii] и с до 4G Cat9 LTE[xiii].
-HP EliteBook 1050 G1 е първият в света ултра тънък бизнес преносим компютър с NVIDIA® GeForce® GTX 1050 графична карта[xiv], подсилена мощна производителност с опционален шест-ядрен процесор12 и до 4 TB SSD сторидж[xv], перфектно устройство за потребител, който се нуждае от висока производителност в малка опаковка. Заедно с опционална камера HP Privacy Camera за защита от злонамерено наблюдение, устройството има до 16 часа живот на батерията7, осигурявайки целодневна свързаност и продуктивност.
-HP EliteOne 1000 AiO G2 e първото в света 34-инчово извито All-in-One бизнес устройство с външна графична карта[xvi] и красив и гъвкав дизайн, което го прави перфектен за бюро в офиса или за работни срещи в конферентни зали[xvii]. Първото, създадено за съвместна работа, All-in-One устройство притежава решения за кристално-ясна видео връзка, с изскачаща FHD камера, интегрирани клавиши за съвместна работа, мощен аудио звук и HP Noise cancellation за редуциране на външни звуци.
-HP EliteDisplay S14 е първият в света 14-инчов USB Type-C™ портативен дисплей[xviii], който предоставя продуктивността на двоен дисплей в елегантна опаковка. Създаден за потребители в движение, този портативен дисплей е подкрепен и с USB Type-C™ за по-лесна връзка с всеки USB-C™ преносим компютър.
Днешният потребител има нужда от устройство, с което да може да посрещне всички предизвикателства – независимо дали у дома, в офиса или в университета, устройството трябва да отговаря на неговия начин на живот. Именно затова HP събра в портфолиото ENVY невероятни характеристики, които надскачат границите на основната производителност и издръжливостта на батерията. Изцяло новият HP Command Center, наличен за последните ENVY устройства, позволява на потребителите да оптимизират системната производителност, шума и температурата с CoolSense технология. Поддръжка на Gigabit Wi-Fi скорости е също характеристика на тези устройства, която предоставя бърза връзка за предаването на живо на филми, музика и игри през интернет приложения.[xix] Много от тези приложения се нуждаят от мощен звук, поради което всички HP ENVY устройства разполагат с Bang & Olufsen аудио системи. Технологията HP Sure View[xx], заедно с четец за пръстови отпечатъци или IR камери са също налични за избрани модели, за да запазят информацията защитена.
Новите персонални компютри от портфолиото HP ENVY включват:
-Преносимият компютър HP ENVY 13 предлага изключителна мощност в елегантен, стилен и изцяло метален дизайн, наличен в бледо злато или натурално сребро. С 8-мо поколение Intel® Quad Core™ процесори12, възможност за NVIDIA® GeForce® MX150 графична карта, до 14 часа живот на батерията7 и висока защита, в т.ч. четец за пръстови отпечатъци и възможност за HP Sure View[xxi], това устройство е създадено за потребители в движение, чийто живот е непрекъснато изпълнение на множество задачи едновременно.
-HP ENVY x360 13 е най-новото устройство от портфолиото HP ENVY и първият 13-инчов хибрид с AMD Ryzen™ процесор с графична карта Radeon™ Vega[xxii]. Този хибрид е проектиран с висока производителност и впечатлява с процесор, мощна вградена графика, възможност за HP Sure View21и до 11 часа живот на батерията7.
-HP ENVY x360 15 е устройство идеално за потребители, които търсят повече начини за изразяване чрез тъч-скрийн и стилус. За тези, които търсят невероятно представяне при изпълнение на множество задачи, това устройство предлага възможност за Intel или AMD процесор, мощно пространство за съхранение и различни възможности за памет, в т. ч. и Intel® Optane®[xxiii] , както и до 4К дисплей и възможност за HP Sure View21. С до 12 часа и 45 минути живот на батерията7, този и всички останали ENVY преносими компютри и хибриди се характеризират с HP Fast Charge технология, която зарежда устройството до 50% за 45 минути[xxiv].
-Преносим компютър HP ENVY 17 е един от малкото заместители на настолните компютри, които създателите на ежедневно съдържание биха обмислили като вариант. Оборудван с мощни процесори от 8-мо поколение Intel® Quad-Core™12, NVIDIA® GeForce® MX 150 графична карта, опционални възможности като Intel® Optane® памет23 и 17-инчов 4K дисплей[xxv], ENVY 17 може спокойно да поеме задачи, изискващи висока продуктивност, създаване и обработка на съдържание, както и приложенията за забавление.
-HP ENVY Curved AiO 34 е най-широкото извито All-in-One устройство[xxvi], а сега и първото в света, което поддържа Amazon Alexa[xxvii], предоставящо гласовата услуга Alexa за по-удобно хендсфрий управление. Представените All-in-One устройства тази година са зашеметяващи, с покритие тъмно дърво в основата и на гърба на устройството, което му позволява да се отличи сред интериора. Проектиран за реализиране на различни проекти, устройството се предлага с опционална NVIDIA® GeForce® GTX 1050 графична карта. Новият HP Audio Stream позволява на потребителите да пускат своите любими песни през интернет директно от телефона на колоните на HP ENVY AiO, посредством Bluetooth® технология[xxviii]. Вградената в основата функция за безжично зареждане при това поколение придава три пъти по-голяма мощност от тази на предишното поколение, а в добавка към множеството функции е и изскачащата камера за допълнителна защита на поверителността.
-Настолен компютър HP ENVY е проектиран за потребители, които търсят гъвкавост, премиум дизайн, комбиниран с невероятна производителност за изискващите мощност работни процеси и създаване на съдържание. Създаден с модерен дизайн и минималистични детайли, в т.ч. заоблена, безупречно отсечено рамка и изрисувани детайли, това устройство включва 8-мо поколение Intel® Core™ много-ядрени процесори12, възможност за NVIDIA® GeForce® GTX 1080 графика, както и опционална Intel® Optane™ памет23 за по-бързи системни реакции без необходимост от жертва на пространство за съхранение.
-HP EliteBook x360 1030 G3 се очаква да бъде наличен през юли за Европа, Близкия Изток и Африка с начална цена от €1,299.
-HP Elite x2 1013 G3 се очаква да бъде наличен през юли за Европа, Близкия Изток и Африка с начална цена от €1,299.
-HP EliteBook 1050 се очаква да бъде наличен през юли за Европа, Близкия Изток и Африка с начална цена от €1,299.
-HP EliteOne 1000 AiO G2 се очаква да бъде наличен през юни за Европа, Близкия Изток и Африка с начална цена от 1,099.
-HP EliteDisplay S14 се очаква да бъде наличен през юли за Европа, Близкия Изток и Африка с начална цена от €199.
-Преносим компютър HP ENVY 13 се очаква да бъде наличен през май за Европа, Близкия Изток и Африка с начална цена от €899.
-HP ENVY x360 13 се очаква да бъде наличен през юни за Европа, Близкия Изток и Африка с начална цена от €749.
-HP ENVY x360 15 се очаква да бъде наличен през юни за Европа, Близкия Изток и Африка с начална цена от €899.
-Преносим компютър HP ENVY 17 се очаква да бъде наличен през юни за Европа, Близкия Изток и Африка с начална цена от €1,049.
-HP ENVY AiO 27 се очаква да бъде наличен през май за Европа, Близкия Изток и Африка с начална цена от €1,499. Версията на устройството с 34-инчов извит дисплей се очаква да бъде налично по-късно през тази година с начална цена от €1,999.
-Настолен компютър HP ENVY се очаква да бъде наличен през май за Европа, Близкия Изток и Африка с начална цена от €899.


[i] C Space основно лично проучване сред онлайн общностите, 2015 
[ii] На база уникалните и цялостни мерки за сигурност на HP без допълнително заплащане и HP Manageability Integration Kit’s management за всеки аспект от персоналния компютър, в т.ч. хардуер, BIOS и софтуерно управление посредством Microsoft System Center Configuration Manager, който е сред партньорите>1M единица годишни продажби за януари 2018 на персонални компютри HP Elite със 7-мо или по-високо поколение Intel® Core® процесори, Intel® вградени графики, и Intel® WLAN.8. 
[iii] HP Sure Start Gen4 е наличен за само за HP Elite и HP Pro 600 продукти, оборудвани с Intel® 8-мо поколение процесори.
[iv] HP Sure Run е наличен за HP Elite продукти, оборудвани с 8-мо поколение Intel® или AMD® процесори. 
[v] HP Sure Recover с с вградено възстановяване на данните е възможна характеристика, която трябва да бъде добавена към конфигурацията при покупка и е налична за определени модели HP Elite. Не е налична за платформи с множество вътрешни пространства за съхранение, Intel® Optane™. Необходимо е да направите копия на важните файлове като данни, снимки, видео и прочие преди да използвате HP Sure Recover Premium, за да избегнете загубата на информация.
[vi] Сравнено с конкурентни през април 2018 с хибриди и преносими компютри с Windows Pro OS и 8-мо поколение U серии Intel® Core™ vPro™ процесори. Най-малкият размер по обем.
[vii] Windows 10/ MM14 живот на батерията ще варира и зависи от следните фактори: модел на продукта, конфигурация, заредени приложения, характеристики, употреба, безжична връзка или връзка с интернет, както и управление на настройките за яркост на дисплея. Максималният капацитет на батерията ще се понижава естествено с времето и употребата. Посетете www.bapco.com за повече информация.
[viii] На база хибридни и персонални устройства с Windows Pro OS и 8-мо поколение Intel® Core™ i U серии  vPro™ процесори, предлагащи категория 9 4G LTE WWAN модули от април 2018.
[ix] На база активни стилуси с безжична връзка и вградена аларма и продадени персонални компютри с преинсталирано криптиране, удостоверяване, защита от вируси и BIOS ниво на защита, преминали успешно MIL-STD 810G тестове с възможност за доставка на докинг станция с вградена мощност през април 2018.
[x] На база конкурентни хибридни устройства от април 2018 с Windows Pro OS и 8-мо поколение U серии Intel® Core™ vPro™ процесори. Най-малък по отношение на обем.
[xi] HP Sure View вграден личен екран е характеристика по избор и трябва да бъде добавена към конфигурацията при покупка. Функционира при пейзажно оформление..
[xii] Много-ядрените процесори са проектирани да подобрят изпълнението на определени софтуерни продукти. Не всички потребители или софтуерни приложение ще се възползват със сигурност от тази технология. Производителността и честотата на обновяване ще варират в зависимост от времето за зареждане на приложението и вашите хардуерни и софтуерни настройки и конфигурация. Номерацията на Intel не е мярка за по-висока производителност.
[xiii] WWAN  е характеристика по избор, която изисква производствена конфигурация и отделен договор при покупка. Проверете доставчиците за вашия регион. 4G LTEне е налична за всички продукти и региони.
[xiv] На база ултра тънки бизнес преносими компютри с преинсталирано криптиране, удостоверяване, защита от вируси и BIOS ниво на защита, преминали успешно MIL-STD 810G тестове с възможност за доставка на докинг станция с вградена мощност през април 2018.

[xv]За дискови пространства, GB = 1 млн бита. TB = 1млрд бита. Реално форматираното пространство е по-малко.
[xvi] На база EliteOne 1000 G1 и G2 AiOs и вътрешни проучвания на HP от май 2018 на мултифункционалните устройства, които имат вградени контролери за конферентна работа, аудио тунинг на гласовете, софтуер за редуциране на външен шум, > или = 80db аудио, 1080p уебкамера.
[xvii] На база EliteOne 1000 G1 и G2 AiOs и вътрешни проучвания на HP от май 2018 на мултифункционалните устройства, които имат вградени контролери за конферентна работа, аудио тунинг на гласовете, софтуер за редуциране на външен шум, > или = 80db аудио, 1080p уебкамера.
[xviii] На база 14-инчов портативен дисплей от 1 май 2018.
[xix] Необходима е интернет услуга, която не е включена.
[xx] HP Sure View е наличен за избрани HP ENVY лаптопи с FHD конфигурации на дисплея, без тъч скрийн и изисква производствена конфигурация. Яркостта ще варира между споделени и лични режими.
[xxi] HP Sure View е наличен за избрани HP ENVY лаптопи с FHD конфигурации на дисплея, без тъч скрийн и изисква производствена конфигурация. Яркостта ще варира между споделени и лични режими.
[xxii] На база хибридни персонални компютри за крайни потребители на пазара от 10 май 2018.
[xxiii] Системното ускоряване чрез Intel® Optane™ памет не извършва, не замества и не повишава функциите DRAM на вашата система.
[xxiv] Презарежда вашата батерия до 50% за 45 минути, когато вашата система е изключена (използвайте команда „Изключи“). Препоръчва се употребата на HP адаптер, който се предоставя с преносимия компютър и не се препоръчва зарядно устройство с по-малък капацитет на зареждане от този на оригиналния адаптер. След като зареждането достигне 50%, скоростта ще се върне към нормално положение. Времето за зареждане може да варира с +/- 10 %, поради спецификации на конкретната система. Налично е за избрани HP ENVY модели.
[xxv] 4K съдържание изисква разглеждането на 4K изображения.
[xxvi] На база диагонал на екрана за мултифункционални дисплеи за крайни потребители от 14 май 2018.
[xxvii] На база потребителски мултифункционални персонални компютри от 14 май 2018. Ехо устройствата и други устройства, поддържащи Alexa, не са включени и ще се продават отделно. Amazon, Alexa, и други подобни лога и марки са търговски марки на Amazon.com, Inc. и причислените към компанията.
[xxviii] Поддържа устройства с Android 5.0 или по-високи версии и iPhone с iOS 11. Bluetooth трябва да бъде включен през настройките на устройството и е възможно да възникнат такси. Bluetooth® е търговска марка, притежавана и използвана от HP Inc.посредством лиценз.

Няма коментари:

Публикуване на коментар