Translate

петък, 18 май 2018 г.

Мусала Софт ще представи България на голeмия финал на Европейски бизнес награди 2017/18 на 23 май във Варшава


Мусала Софт е сред финалистите в категория „Работна среда и развитие на служителите“ и ще представи България на гала церемонията по връчване на Европейските бизнес награди 2017/18 на 23 май във Варшава, Полша. Това е най-големият бизнес конкурс в Европа, подкрепен от RSM.
Компанията се класира за финала след като беше избрана за „Национален победител“
от независимо жури от близо 3000 бизнеси, селектирани като „Ones to Watch“ в края на миналата година. Европейските бизнес награди публикуваха селекцията след разглеждане и оценка на над 110 000 компании в Европа.  
На финала в Полша, за първи път в 11-годишната история на наградите, всяка от компаниите финалисти ще бъде оценявана чрез събеседване със съдиите на специален собствен щанд, където ще представи най-големите си успехи. Жури от 55 бизнес експерти от различни европейски държави ще определи победителите в 12-те категории.
Мусала Софт е българският финалист в категорията „Работна среда и развитие на служителите“. Компанията развива цялостна стратегия за инвестиция в човешките ресурси и вече е носител на многобройни местни и международни отличия за успешните си и устойчиви практики.
Мусала Софт (www.musala.com) е водещ регионален доставчик на софтуерни решения в Югоизточна Европа. Екипът от 500 професионалисти, работи с широк набор от технологии в някои от най-горещите области като IoT, Big Data, Cloud, AI, Information Management, Automation Testing, Business Analysis, UI&UX.

Няма коментари:

Публикуване на коментар