Translate

вторник, 15 май 2018 г.

Нова селекция вино в страната на чудесата дегустираха Кали, младият Тодор Батков и Любен Дилов-син


С атрактивен спектакъл, пресъздаващ пътуването на героинята на Луис Карл - Алиса, бяха представени MH Purple Sauvignon Blanc 2017, MH Blue Cabernet, Sauvignon, Syrah и Mavrud 2017 и MH 12.12 Malbec, Cabernet Franc и Syrah 2016

-Всеки иска да види и намери магията в живота си, онази приказна част, спираща дъха му, но малко хора вярват в нея истински. Това е моят свят и той може и ще бъде такъв какъвто искам да бъде. За втора, поредна година отново искам да ви покажа моята приказка, вдъхновена от писател, живял в своето въображение, сътворил свят на чудесата, където всичко е възможно, просто защото има някой, който вярва в него, каза Мария Христева, основател на популярен винен бранд, при старта на събитието в в столичния Готъм клуб.
Сред гостите бяха чаровната репортерка на „Папараци” и носителка на титлите Miss Top of the World 2017 и Lady Bulgaria 2016 Universal, Мисис България 2010 Йордана Димитрова, Дони Чачова – Мис Баба 2015, топ-моделът Велина Узунова, актрисата Гергана Стоянова, Вики от Мастило и много други.
Бяло, червено вино и розе буквално танцуваха на сцената в хореографията на балет Денс Студио Дежа Вю, дело на Констанция Терзиева. Лудият Шапкар, герой от вечната класика на Луис Карол, отбеляза колоритно присъствие.
В епилога на приказката Христева представи, както своя екип, така и енолога Петър Илиев.
Декорите, фон на спектакъла „MH Wonderland”, проектирани от самата нея, бяха дарени на сдружение „Вярвам в теб”, създадено от Калина Паскалева, които стават част от център за сценични изкуства, където децата ще развиват уменията си за изява и общуване.
Еврооптик, осигури пък професионален екип, който ще извърши очен скрининг на учениците от СУУУС за деца с увреден слух „Проф. Дечо Денев”.
Присъстващите на събитието се потопиха в автентичната атмосфера на божествената напитка, споделяйки иновативиня подход на създателката на MH Wines да открива изключителни съкровища, скрити из старите залежали бъчви на някоя малка и непозната изба, пазени яростно от енолозите и да ги поднася със своя почерк за любителите на виното.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар