Translate

сряда, 2 май 2018 г.

Мисис България Ана Иванова се скри във Варна заради високопоставен ухажор от Монако


 Богаташът изпращал всяка сутрин букети в апартамента й 

Високопоставен ухажор от Меката на богаташите - Монако, принуди Мисис България Ана Иванова да се прибере в родния си град Варна за няколко месеца и да изчака да премине бурята от страсти. 
Една от най-успешните българки в чужбина е единствената от източна Европа, приета за член на социалистическата партия на бившия френски президент Франсоа Оланд. Тя е официален гост на престижни събития както във френската част на Монта Карло, така и в кралската. По време на официална вечеря българката става обект на вниманието на богаташа, който открива адреса й и я затрупва с букети и с покани за срещи ежедневно. 
Опитите й да отклони поканите му се оказали безупешни и Мисис България вече втори месец е в родния си град. 
Тя обаче ще трябва да се завърне в Монако след 20 дни, тъй като е специален гост на най-престижното автомобилно състазение Формула 1 в края на май, съобщава ВИП Комюникейшън. 
Красавицата живее повече от 10 години в Монако, а неотдавна по покана на президента на Ротари клуб Интернационал Монако - Леонид Жакот, тя бе официален гост на международната организация в хотел "Меридиан" Монако. 
От години Мисис България организира благотворителни инициативи в чужбина с нейната асоциация, регистрирана на територията на Монако - "Monaco Dreams". 
Освен на титлата "Мисис България" красавицата е носителка на много награди за нейните благотворителни инициативи - „Мисис Дама на годината“ 2017, "Златно сърце" 2014 и други. Като президент на фондация „Монако дриймс” тя става първата българка, получила почетен медал от кмета на Монако.

Няма коментари:

Публикуване на коментар