Translate

сряда, 2 май 2018 г.

24KITCHEN - Вкусът на Истанбул със Сара ла Фонтейн


Всяка сряда от 13:00 часа - 02.05.2018 г.

Готвачът и автор Сара ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - изумителен град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват в микса на модерен Истанбул и какво точно е нужно, за да готвиш, ядеш и живееш като местен истанбулски жител.
Така със своя муза Истанбул, Сара потегля, за да види, чуе, да докосне, помирише и вкуси този вълнуващ град, в търсене на различни цветове и теми за всеки епизод. По време на пътуването си тя се сприятелява с готвачи, историци, известни блогъри и художници. Тези хора ще бъдат професионалните гидове на нейната гастрономична одисея и ще я поканят да се присъедини към тях в редица активности, включващи фитнес тренировка и среща с модели на модно шоу.
От традиционни ястия до съвременни наслади и от улична храна до изискани вечери в дворци, Сара ще вземе, колкото може повече, от вдъхновението, преживяванията, съставките и кулинарните похвати, които Истанбул предлага и ще ги съчетае в различни рецепти в собствената си кухня. С брилянтния си микс от градски пейзажи, храна и Сара, разбира се, “Вкусът на Истанбул със Сара ла Фонтейн” е съблазнителна нова смесица на пътуване и кулинария.

Няма коментари:

Публикуване на коментар