Translate

сряда, 2 май 2018 г.

Бляскави партита и 12 м. лимузини радват випусниците през м.май


Ударен абитуриентски маратон стартира в Baid premium club


10 топ изпълнители ще радват софийската публика от завършващите средно образование . Празничния парти маратон е изцяло готов и ръководството на реномирания Biad premium club с гордост повдига завесата, за да информира своите почитатели.
Лъскави лимузини LimosBG ,ВИП партита, бляскави конкурси за красота за избор на Крал и Кралица на Бала (10.05), коя ще бъде най-красивата софиянка(17.05),разтърсващи бутикови концерти на Криско на 24 май  и Галин (11.05)са само една малка част от гъделите,които клуба с история ще предложи в най-натоварения месец от към партита и шумни абитуриентски емоции.
От своя страна пък популярния диджей Jivko Mix,който всеки петък и събота се чувства както у дома си в Biad premium club ще подгрее с патентования конкурс “ Най добрата танцуваща гимнастичка” . Победителката ще си тръгне с ваучери от азиатската верига Viсtoria SPA, бутилка френско шампанско Moet и комплимент обиколка с 12 метрова Хамър лимузина от LimosBG. 
За всички гости на Biad premium club DJ Jivko Mix от машината за звезди и хитове Планета тв през месец май ще дарява CD с най-актуалните хитове за лято 2018,миксирани специално за Biad premium. 
Новият собственик на клуба Димитър Иванов ще посрещне топ изпълнители от слънчева Гърция,Македония,Сърбия,Турция и Румъния.
Музикалната програма е в пълния си блясък и подписани договори с водещи продуцентски компании до края на 2018. 
Галена,Камелия,Галин,Емануела,Мария,Криско,Фики,Анелия,Алисия и Тони Стораро ще радват абитуриентите през целия м.май. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар