Translate

понеделник, 2 април 2018 г.

Малки и големи твориха великденска украса на Lidl в Музейко


Чрез серия работилници и викторини деца и родители се подготвиха за
предстоящия празник

На Цветница стотици деца и родители се впуснаха в трескава великденска подготовка в рамките на априлското издание на Lidl неделя в Музейко. Чрез серия от забавни работилници и викторини малки и големи подготвиха най-важното за предстоящия празник – от менюто до украсата.
Малчуганите се включиха в специален кулинарен пъзел, като отличиха ястията, които са неизменна част от великденската трапеза, а за награда опитаха и български козунаци. Заедно със своите родители децата изработиха артистична поставка-пиле за своя великденски борец, като не пропуснаха да се включат и в творческо ателие за специална празнична украса от декоративни яйца.
В чест на настъпващата пролет, в Музейко се проведе и научна работилница под формата на горски концерт от песнопойни птици, а по повод деня на шегата, 1 април, посетителите се присъединиха към арт работилница за изработката на смешни риби.
Благодарение на Lidl Неделя в Музейко и тази неделя, както всяка втора неделя от месеца, билетите за детския-научен център бяха на символична цена от 2 лв. за всеки посетител.

Няма коментари:

Публикуване на коментар