Translate

петък, 13 април 2018 г.

KitKat пръв представя новооткрития четвърти вид розов шоколад


KitKat Ruby – фантазията среща иновацията

След успешния му дебют през януари в Япония и Корея Nestlé представи в Европа иновативния KitKat Ruby, направен от новооткрития четвърти вид шоколад с розов цвят. KitKat Ruby е покрит с розов шоколад, получен от какаови зърна Ruby, придаващи интензивния вкус на червени горски плодове и уникалния за шоколад цвят, получен естествено и без добавянето на оцветители.
Демонстрирайки гъвкавост и иновативност, компанията Nestlé първа произведе и пусна на пазара четвърти вид шоколад. След черен, млечен и бял, компанията представи розовия шоколад чрез своята марка KitKat. След обявяването на шоколада Ruby през септември 2017, той привлече огромен интерес от ценителите на шоколад по целия свят и сега ще бъде достъпен за всички фенове на KitKat.
KitKat Ruby ще се разпространява в търговски мрежи в цяла Европа, отговаряйки на нарастващия интерес на потребителите, търсещи да експериментират с нови вкусове. Продуктът първо ще бъде пуснат на пазара във Великобритания следващата седмица, а в България ще може да бъде намерен през май.
KitKat Ruby се произвежда със сертифицирани какаови зърна по стандарта UTZ в Хамбург, Германия



Няма коментари:

Публикуване на коментар