Translate

четвъртък, 19 април 2018 г.

Българска ПР-агенция сред номинираните за EMEA SABRE Awards 2018


SiteMedia Consultancy бе отличена в категориите за Professional Service Firms и Healthcare Providers в една от най‑авторитетните комуникационни надпревари

Eдни от най-авторитетните световни награди за комуникации, SABRE Awards, публикува номинираните агенции, проекти, кампании и клиенти, които са се отличили през изтеклата година със своя професионализъм в комуникационния бизнес за региона Европа, Близък Изток и Африка.
 SiteMedia Consultancy e номинирана в категорията Healthcare Providers с кампанията за Пух – Първата бионик котка, както и в категорията Professional Service Firms за инициативата #MidWeekPRmeetUp. SiteMedia Consultancy се нарежда до комуникационни агенции като: BBDO, Edelman, FleishmanHillard, Burson-Marsteller, Hill + Knowlton, MSLGROUP, Havas PR, Weber Shanwdick, Porter Novelli и много други.
-За нас е чест, че за пореден път екипът ни получава признание. Както за стандартните ни комуникационни услуги, така и за иновативните, с които експериментираме. Отличията са резултат на целогодишната ни работа, на подхода ни към комуникациите, на цялостното развитие на бизнеса на SiteMedia Consultancy. Горди сме, че кампанията за храбрия Пух се нареди до кампаниите на гиганти като T-Mobile, Microsoft, The Coca-Cola Company, HP Inc., Huawei и много други. За пореден път българска агенция е номинирана на европейско ниво и това е признание за развитието на българската ПР общност. Нашият сектор работи на най-високо международно ниво и това се забелязва навсякъде, сподели Любомир Аламанов,управляващ партньор в SiteMedia Consultancy, и допълни: 
-Готвим се за трети пореден път да отбележим 07 юли - професионалния празник на ПР специалистите. ПР общността в България има с какво да се гордее и всички успехи през последната година показват, че сме на прав път и усилената работа се възнаграждава.


Няма коментари:

Публикуване на коментар