Translate

понеделник, 2 април 2018 г.

Мила Христова снима клип със звезден екип


Модерният и изискан клип е заснет за Refan, чието лице е Мила

Тя се утвърди като едно от успешните българки на световния моден подиум, но продължава да надгражда професионалното си портфолио. Новото й постижение е видео клип, заснет с международен екип, включващ съзвездие от дванадесет професионалисти от различни националности. Сред тях е „гримьорката на звездите” Джо Шугър, на която се доверяват Ивана Тръмп, Серена Уилямс, топ моделът Петра Немцова и др. Прическата на Мила е дело на Тим Фюрседон, отличен с престижната награда „Коафьор на годината“ и творил косите за ревюта на Том Форд, за реклама на „Шварцкоп“ и др. Режисьорът и оператор на клипа носи артистичното име PAVZO и е член на журито на международните фестивали за модни филми в Маями, Мексико и Бразилия. Общото между Мила Христова и всички от 12-членния екип е, че всеки от тях е работил за Седмицата на модата в Лондон и Фешън ТВ.
Модерният и изискан клип е заснет за Refan, чието лице е Мила.
В елегантното видео тя изглежда едновременно стилна и секси. Нейната визия е поверена на талантливата българска дизайнерка Красимира Стойнева, която основава собствен лейбъл в Англия през 2014 година и създава дрехи от изкуствена коса и вече е разпознаваема на световната модна сцена с този необичаен материал, като мотото й е - „Обличайте се в коса, а не в кожа“.
Дизайнерката създава четири тоалета за две денонощия, специално за Мила и за клипа, който е сниман в продължение на десет часа в Южен Лондон.
Красивата и талантлива българка, която от 13-годишна живее и учи във Великобритания и развива успешно кариерата си там, е дефилирала за „Валентино“, „Версаче, „Ермано Шервино“, „Джъст Кавали“, „Патрисия Пепе“, „Дона Карън“. Участвала е в рекламни кампании на „Лореал“ и „Кока-Кола“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар