Translate

понеделник, 19 март 2018 г.

Cohiba Atmosphere Sofia – престижът на пурите в София



Cohiba Atmosphere (под лиценза на Habanos S.A.) е неповторима и уникална концепция, която предлага екслузивно преживяване в елитна обстановка и най-качествените шедьоври на Habanos.
В световен мащаб към 2017 г. откриването на клуба в София, което се състоя в края на м. г, е тринадесетото представителство на веригата и трето такова за Европа.
Cohiba Atmosphere Sofia посреща най-високите международни стандарти в сегмента на консиерж услуги, Habanos сомелиерство и дегустации на подбрани напитки и пури.
За удобството на своите гости разполага с уютна открита тераса, бар част и
walk-in умидор, който предлага богатство от ексклузивна селекция със специални и ултралимитирани издания на Habanos. Private Lounge зоната е с контролиран достъп само за регистрирани клиенти и за гости с покани за специални събития.
Cohiba Atmosphere могат да бъдат намерени в Токио, Хон Конг, Прага, Шанхай, Канкун, Банкок, Пудонг, Пекин, Белгия, Кувейт, Буенос Айрес, Хавана, София, както вече и в Тирана.
Цел и основна мисия на Cohiba Atmosphere Sofia е да развива страстта и културата на Habanos и да разширява хоризонта на възприятията. Като част от комуникационната програма на клуба всеки месец се организират тематични събития като представяния на нови продукти, дегустации, мастър класове, тематични музикални изпълнения и др. Идеята на Cohiba Atmosphere  е да предизвиква насладата на всички сетива и да поднася нови усещания на почитателите на пурите. Все по-иновативни стават колаборациите между Habanos и различни проявления от лайфстайла на последователите. Това определя календарът на клуба да е с атрактивни срещи и събития. Екипът от професионалисти в клуба има за цел да възпита и обогати културата на българските афисионадос, за да могат да разбират максимално своята пура и да й се насладят пълноценно.
Все повече се развива Habanos туризмът – явление, от което България не прави изключение. Чести отзиви са впечатляващата селекция от пура издания, както и неповторимия амбиент, който води класацията за отличителен дизайн и атмосфера в световен мащаб.
Cohiba Atmosphere Sofia е място, в което всеки любител на кубинските пури и култура може да се почувства в свои води и да се наслади на усещането за екзотика, мистика, традиция и качество.

Няма коментари:

Публикуване на коментар