Translate

четвъртък, 22 март 2018 г.

Дует Мания се опълчи на комерсиалната любов


Дани и Юлия отново връщат дискотечния ритъм с хита "Твоя бях"

Най-новият хит на дует Мания - "Твоя бях", не само ги връща триумфално в дискотечния жанр, с който певиците нашумяха в края на 90-те. Зад романтичните сцени в клипа се крие реална емоция, преживяна от певиците - сестрите Даниела и Юлия, съобщава VIP Communication PR. Не случайно те посвещават песента на жените, чиято любов дава криле на силния пол.
Музиката е на Валентина Ценова и Александър Костов, аранжиментът на Александър Костов, текстът на Валентина Ценова, а Mixing&Mastering е на DJ Rossko. Режисьор на клипа е Добри Николов. Пред камерите се разиграва истински танцов спектакъл с артактивните изпълнения на "Мега Хром" студио и на клуб по спортни танци "София Данс" с ръководител Калоян Петков. Професионалната танцова игра е изпълнена от трите състезателни двойки - Саша Миланова и Методи Миланов (в главните роли), Мариета Чалъкова и Калоян Петков и Валентина Маркова и Любомир Якимов. 

-Дани и Юлия, новият хит на дует Мания - „Твоя бях“, вече достигна до меломаните - има ли тази песен лична емоция, преживяна от вас?
Дани: В живота на всеки един от нас понякога се случва да се е раздели с любим човек и след време искрата отново да пламне. Според мен такива връзки са обречени. Смятам, че когато човек приключи с една връзка не трябва повече да се връща към нея.
Разбира се, винаги съществуват и изключения. В случая не говорим за мимолетни връзки и влюбвания в ранна детска възраст, а за една зряла връзка, може би брак, в която двама души се разделят. Причината може да бъде от всякакво естество, не само изневяра. Много зависи от това дали партньора, който ви е изневерил или на когото сте изневерили, може да преглътне изневярата и да ви прости. Аз мисля, че не бих простила такова нещо, което означава, че връзката, за която се пее в песента "Твоя бях", е между двама човека, които са се разделили по други причини, разстояние, училище или работа в друг град или държава, и др...
Но не е намесена изневярата. Струва ми се цяло чудо, това, когато двама души се влюбят един в друг и  съдбата ги разделя (в случая на разстояние) в един определен момент, без дори да се е случило нещо повече от запалването на искрата и платоническото влюбване, и след това отново ги събере. Според мен ето това си заслужва да се изживее на 100%. Защото и двамата са мечтали един за друг и са копнели да се докоснат и всичко това да се превърне в една приказка, в една голяма любов...
Юлия: Всяка една наша песен е едно ново преживяване, свързано с прекрасна емоция. Щастлива съм, че когато записвахме песента бях в пълна хармония. Усмихвах се докато пеех , и си мислих колко е хубаво да познаваш Любовта.
-Публиката малко знае за личния живот и чувствата на Дани и Юлия - какво е за вас любовта?
Дани: За мен любовта е всичко. Тя движи света. Тя вдъхновява всичко, до което се докоснем. Особено при нас, хората на изкуството, това чувство не само ни кара да творим и да осъществяваме проекти, за които винаги сме мечтали, но и да надминем собствените си възможности. Това е чувството, което ни кара да летим и да вярваме в чудеса. Също така вярвам, че за да е успешна една връзка, хората трябва да говорят на един език - нямам предвид само езика на любовта. А когато двама души са посветени на музиката, те много по лесно общуват и намират общи цели. Това важи за всички сфери от живота. Но както обичам да казвам: Изключения винаги има!
Юлия: Любовта е най-истинското и най-невероятно чувство, което трябва да е част от живота на всеки човек. Кара те да бъдеш себе си, кара те да се усмихваш и да виждаш красивото дори и в най-малките неща. Любовта е магия, която те отвежда в един приказен свят.
-Родните звезди все по-често стават за пример с краткотрайни връзки, почти лишени от любов, повече главозамаяни от славата и парите. Как ще коментирате днешната комерсиална представа за любов и любов ли е това?
Дани: Какво разбрах досега в моя живот -  бракът или една дългогодишна връзка съществува и се запазва благодарение на множество компромиси и от двете страни. За мен бракът е свещен съюз и аз вярвам в него. Вярвам, че когато двама души се вричат във вярност, то е завинаги. Вярвам, че човек може да се влюбва в човека до себе си отново и отново, до края на живота си, защото един живот не е достатъчен, за да го опознае. Всеки човек е като една необятна вселена.
И макар и да звучи много консервативно, когато избирам да бъда с един човек, съм само с него и физически, и духовно. И не мисля, че има нещо, което да събори двама души, които истински се обичат. Разбира се, за да се преборят заедно с проблемите, те трябва винаги да си споделят всичко, да имат перфектна комуникативна връзка. Именно благодарение на липсата на комуникация в днешно време, връзките претърпяват неуспех. 
Юлия: Голяма част от хората свързват любовта с материалното в днешно време, това е причината да не са щастливи. Повечето от връзките са краткотрайни, защото не се правят компромиси, а и често приемаме човека до нас за даденост и си мислим, че е наша собственост. А за да съхраним любовта, трябва да се борим за нея, да мотивираме, изненадваме и вдъхновяваме половинката до себе си.
Комерсиалната любов не е любов, но вярвам в пробуждането на всяко същество и в осъзнаването на чувството любов.
-Имате ли модел за подражание в отношенията, изградени с любов и хармония?
Дани: В стремежа си да правим пари и да трупаме слава почти не ни остава време за любимите ни същества. Все повече високите технологии изместват физическата близост и общуването между хората и това е причината за тази така честа смяна на партньорите. За съжаление и ценностната система у хората вече не съществува. Ценностите, в които ни възпитаваха да вярваме нашите родители и училището в миналото, са се запазили дълбоко в нас и са ни изградили като личности, но за съжаление в днешно време все по-рядко се говори за тях.
За пример, като щастлива и обичаща се двойка, ще дам нашите родители, защото те винаги са били и са до нас и сме свидетели на любовта, която съществува между тях вече 44 години. До днес. И те са имали проблеми от най-различно естество, но заедно винаги са ги преодолявали. Благодарни сме им, че сме израснали в една много позитивна и спокойна среда, изпълнена с щастие, любов, музика и изкуство. Среда, в която ценности винаги са съществували, усмивката е била и е наш постоянен спътник, а добротата и любовта - част от нашето ежедневие.
Юлия: Родителите ни са хората, които ни възпитаха и ни дариха с много любов. Преминаха през трудности, както всяко семейство, но успяха да съхранят хармонията и най-святото чувство на света - любовта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар