Translate

петък, 9 февруари 2018 г.

LG показва разнообразното си B2B портфолио на ISE 2018, включително прозрачни “open frame” OLED и видео стени



На изложението Integrated Systems Europe (ISE) 2018 LG Electronics (LG), глобален лидер в областта на OLED технологията, ще покаже най-новите си решения в областта на оптимизираните вертикални решения за бизнес клиенти, подходящи както за търговски обекти, така и за открити площи и офиси. Футуристичните дисплеи като прозрачните OLED и „Open Frame OLED, както и OLED видео стените с ултра тънки рамки са само част от невероятните продукти, на които ще се насладят посетителите на ISE 2018.
В центъра на тазгодишния щанд на LG по време на ISE ще бъде 55-инчовият прозрачен OLED дисплей. Истинското произведение на изкуството ще въодушевява посетителите с почти невидимите си рамки, елегантни форми и невероятен прозрачен OLED дисплей от ново поколение. Тази уникална технология, поставена в магазин или галерия, няма как да остане незабелязана от клиентите.
По времена ISE 2018 ще бъде демонстрирани и Open Frame OLED дисплеите на LG със спиращите дъха възможности, благодарение на единствения по рода си Canyon Attractor, състоящ се от цели 60 безрамкови Open Frame OLED дисплея, разположени в конусовидни и изпъкнали конфигурации. Дигиталните екрани по перфектен начин илюстрират гъвкавостта на OLED технологията и супериорното качество на картината. Формата и размерът на Open Frame OLED дисплеите могат да бъдат напасвани и конфигурирани според индивидуалните нужди на всяка индустрия, пресъздавайки разнообразно съдържание във всяко пространство.
Друг уникален продукт на компанията, който ще бъде наличен на ISE 2018, ще бъде видео стената с тънки едва 0,6 милиметра рамки, предоставяща несравнимо и впечатляващо зрителско преживяване. Ултра-тънките рамки свеждат до минимум разсейването на зрителите, което прави продукта изключително подходящ за рекламни високотехнологични площи в индустрии с фокус върху модата и красота. Освен това, LG ще демонстрира дигитални решения за видео стени с възможност за възпроизвеждане на яркост от 1500 нита за изключителни чисти и ясни образи, подходящи за силноосветени пространства.
Новите дигитални продукти на LG предлагат оптимални вертикални решения, които са приложими за всяка бизнес обстановка. Например, информационните системи за летища (FIDS) на компанията съществуват в широки разновидности и размери. Напредналата анти-рефлексна технолология на дисплеите позволяват на пътниците да наблюдават необходимата им информация, без досадните отблясъци от осветлението.
86-инчовите и 88-инчовите Ultra Stretch дисплеи на LG пък са перфектни за визуализация на информация за посоките, както и за специални съобщения на множество езици. Напредналата IPS технология в Interactive Digital Boards (IDB) екраните с UHD качество картина, предоставя на клиентите бизнес ефективност с високо качество в съчетание с мощни функционалности. IDB от LG притежават сензорни интерфейси с изключително прецизни функции за ръкописно писане, които позволяват на повече потребител по едно и също време удобно да пишат и


споделят идеи.


LG също така ще покаже и 65-инчово UHD решение за видео конференции, разработено в партньорство с Cisco. Тази иновативна B2B технология комбинира в себе си опита на LG в премиум UHD дисплеите и лидерската технология на Cisco в индустрията.
Спечелилият множество награди OLED Wallpaper TV ще внесе допълнителен лукс в стаите на най-реномираните хотели. Функцията Gallery Mode слага доза изкуство към комфорта на гостите чрез премиум качество на картината. Освен това, мениджмънта на холетите ще оцени умната платформа Pro:Centric®, която позволява разнообразни възможности за персонализиране на съдържанието. Като допълнение, IoT решения, базирани на умните телевизори за хотели със системен интерфейс Pro:Centric Direct ще дават възможност на гостите да контролират безжично завесите, ключалката на вратата, светлините и други свързани устройства.


Няма коментари:

Публикуване на коментар