Translate

понеделник, 19 февруари 2018 г.

Елена Маринова се срещна с кмета на Бургас Димитър Николов



В Бургас се проведе среща между Елена Маринова, Президент на Мусала Софт и член на настоятелството на новата ИТ Гимназия и кмета на Община Бургас Димитър Николов.
Обсъдени бяха приоритетите и плановете на Бургас за развитие на софтуерната индустрия, включително конкретни следващи стъпки и партньорства.
Мусала Софт е част от настоятелството на гимназията и една от малкото големи софтуерни фирми с развоен център в морския град вече 4 години. Плановете за растеж на компанията включват и Бургас, а отворените позиции могат да бъдат видени на http://www.musala.com/careers/.
„Образованието е приоритет за нас и влагаме сериозен ресурс и много ентусиазъм в новия ни проект за Гимназия. Щастлив съм, че сътрудничим с вече установилите се компании в града като Мусала Софт“, каза Николов.
„Радваме се, че Бургас ще има профилирано учебно заведение, където младите таланти в областта на компютърните науки ще могат да получат качествена ранна подготовка. За нас е чест да бъдем част от изграждането на нов център, в който да растат бъдещите иноватори в софтуерната сфера у нас“, сподели Маринова, президент на Мусала Софт.
През декември 2017 г. Мусала Софт отпразнува 4 години от откриването на офиса на компанията в Бургас. За това време локалният екип от опитни и висококвалифицирани софтуерни инженери и специалисти по системна интеграция, е участвал в реализацията на някои от най-мащабните и предизвикателни проекти на компанията за стратегически международни клиенти.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар