Translate

понеделник, 29 януари 2018 г.

Диляна Попова, Асен Блатечки, Александра Богданска и Преслава Пейчева се събраха на снимачната площадка на Derma-Act



Орлин Павлов и Златните момичета на художествената гимнастика отново застанаха един до друг в мисията за качествена грижа и равенство в обслужването на всички пациенти „Единствено здравето е от значение“

Родните звезди отново се събраха за снимките на втората част от поредицата видеа на клиника Derma-Act*, посветени на еднаквото и безкомпромисно добро обслужване на всички пациенти, без значение дали са известни личности, без значение професия, пол и възраст.
Кампанията - „Единствено здравето е от значение“ стартира на в началото на  т. г. като мисията на столичната клиника за равенство подкрепиха, както олимпийската гордост Данчо Йовчев, актьорът Башар Рахал, певицата Теди Кацарова, прелестната Саня Борисова, така и Гери Малкоданска, златното момиче на художествената ни гимнастика – Цвети Найденова, Олга Модева, Орлин Павлов, Маги Джанаварова и Алекс Йорданова.
„Единствено здравето е от значение“ ще продължи през цялата година, като към кампанията продължават да се присъединяват популярните лица на България, които вярват в ценностите на екипа на клиниката. В снимките взеха участие и красива DJ, сомелиер, инженер, учителка и мениджър, които признаха, че са истинските VIP на снимачната площадка - Very Important Patient.
--------


Derma-Act работят водещи български дерматолози, като всеки месец ще гостува известен международен специалист, който ще провежда консултации в клиниката. Целта на екипа е повече хора да имат достъп до качествени грижи без това, че посещават една от най-високо оборудваните и луксозни клиники да им създава притеснение или неудобство. Стремежът на екипа е всички пациенти да влизат и да излизат от клиниката с усещането, че са получили най-доброто, защото в крайна сметка, когато говорим за здраве, всеки от нас го заслужава. За целта са предвидени и часове за свободен достъп.
Derma-Act е оборудвана с последните иновации в областта на дерматологията и медицинската козметика. Ние разполагаме с едни от най-добрите и модерни лазери и технологии, сред които Cutera, Cynosure Elite+ и BTL Vanquish ME, а новаторството на клиниката се изразява най-вече в активното отношение към пациента и по-специално към децата.



Няма коментари:

Публикуване на коментар