Translate

понеделник, 22 януари 2018 г.

Хубавото трябва да се споделя на висок глас




Теленор продължава своята кампания, с която компанията помогна на стотици българи да споделят своите коледни пожелания към близки и приятели чрез видеоклипове, публикувани на сайта www.tlnr.bg.
Някои от пожеланията станаха част от коледната рекламна кампания на Теленор и бяха излъчени в програмите на водещите български телевизии.
Теленор продължава кампанията до края на януари 2018 г. и кани всички желаещи да запишат и качат на специалната страница на кампанията своето лично новогодишно обещание. За целта е достатъчно потребителите да запишат кратък видеоклип с препоръчително времетраене до 10 секунди и да го публикуват в страницата на кампанията www.tlnr.bg, след като създадат своя профил. Всеки потребител може да публикува до петдесет лични пожелания и новогодишни обещания.
Веднъж публикувани, личните пожелания и новогодишни обещания могат лесно да бъдат споделяни чрез социалните мрежи и електронна поща, а най-интересните и забавни клипове могат да бъдат включени в бъдещите рекламни послания на Теленор.
От началото на компанията Хубавото трябва да се споделя на висок глас в края на ноември 2017 г., над 500 потребители са се регистрирали за участие и са публикували над 200 отделни истории, гледани общо над 4 500 пъти.
Участието в кампанията Хубавото трябва да се споделя на висок глас е безплатно и не е обвързано с покупка на продукт или услуга от Теленор. Детайлна информация за условията и правилата за участие са достъпни на интернет страницата на кампанията.


Няма коментари:

Публикуване на коментар