Translate

понеделник, 22 януари 2018 г.

Тони и Фики Стораро със съвместно участие



В култовия Biad Premium Club отново подготвят невероятен парти маратон. За първи път на сцената на клуба в общо участие ще излязат големия изпълнител Тони Стораро и неговия достоен наследник, синът му Фики Стораро. Присъствието на двамата гарантира незабравим купон, както самият Фики обеща в своето видео обръщение към своите фенове, качено на Фейсбук страницата на клуба по повод гостуването му заедно с неговия баща.
Двамата се очаква да пристигнат в клуба с 12 метрова лимузина LimosBG, а от клуба легенда и лично от името на собственикът Димитър Иванов ще поднесат своите благодарности под формата на бутилка френско шампанско Моет,азиатски СПА процедури от Виктория Кесаровска и още много други. За двете звезди клуба е подготвил и буря от салфетки и фойерверки.
От екипа на клуба обещават да се погрижат с пеещи бармани и сервитьори, както винаги за доброто настроение на всички присъстващи.
За да уважат двамата хитови изпълнители в клуба места вече са резервирали Жана Янева - Мис Вселена България,Атанас Лазаров, тв водещия на DSTV Александър Гогов, актрисата Калина Шопова от сериала “Ден и нощ”,Олга Ускова от Руския бизнес клуб за инвестиции.

Няма коментари:

Публикуване на коментар