Translate

сряда, 10 януари 2018 г.

Предстои десетото юбилейно сватбено изложение BALKANICA WEDDING & HONEYMOON EXPO 2018

То ще се проведе в дните 20 и 21 януари 2018 г. и ще представи актуалните новости в сватбения бранш. Най-голямото сватбено изложение в страната се организира от „Експолайн“ ООД – Анета Пени и Ирини Батзака. За десети пореден път SOFIA HOTEL BALKAN ще бъде домакин на изложението, което ще събере в елегантните зали на хотела над 50 фирми от всички сфери на сватбената индустрия.
BALKANICA WEDDING & HONEYMOON EXPO събира под един покрив едни от най-добрите фирми, които традиционно представят най-новите тенденции и идеи в организирането на сватбения ден, уникални декорации, булчинска мода, предложения за медения месец. Фотографи и филмови къщи ще покажат модерните насоки по отношение на заснемането, чрез които да бъдат запазени скъпи спомени от сватбения ден.
Изложението създава условия за безценна комуникация B2B и едновременно с това
кани като зрител и участник бъдещото семейство. BALKANICA WEDDING & HONEYMOON EXPO е първото изложение за годината и интересът на бъдещите младоженци е голям, защото с посещението си те виждат всички нови проекти, оригинални идеи, полезни съвети в една сватбена атмосфера и на едно място. Посетителите имат възможност да получат професионална информация и консултация и да намерят много отговори на въпросите си. Фирмите изложители предлагат големи отстъпки на място, както и много награди за томболата, в която всички посетители могат да се включат.
И тази година организаторите от „Εксполайн“ ООД обвързват събитието с благородна кауза, като подкрепят Розовата фондация /Pink Fondation – pinkfoundation.bg/. В рамките на на изложението ще бъде предоставен щанд, на който ще се продават сватбени аксесоари, създадени специално за събитието от децата, за които се грижи фондацията.


Няма коментари:

Публикуване на коментар