Translate

неделя, 3 декември 2017 г.

В УНСС – „Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти


Единственото по рода си специализирано събитие 8беше посетено от 85 работодатели и 6000 посетители 


По време на изложението се представиха 85 компании и организации от споменатите сектори, със своите свободни работни и стажантски места, а посетителите бяха над 6000. Форумът се организира от JobTiger, съвместно с Между университетския център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС..
Всяка година събитието се превръща в пресечна точка на търсенията на хиляди млади хора и десетки утвърдени български и международни работодатели.  За първи път по време на форума посетителите имаха възможност да участват и в дискусионен панел на тема „Особености на икономическата кариера“, който се проведе в рамките на изложението. Активно участие взе и специалният гост на изложението Стойне Василев, председател на Българската асоциация на личните финансови консултанти. Основната идея на панела бе да се запознаят студентите на УНСС с тънкостите и особеностите в кариерното развитие, да  се разкаже за пазара на труда и да се изяснят празните полета в техните представи. 
Изложителите изразиха удовлетворението си от големия брой посетители, от които мнозина дадоха заявка, че имат потенциала да се превърнат в бъдещи служители на участващите компании. Студентите и младите специалисти също споделиха задоволството си от интересните предложения, които отправиха към тях множество перспективни и водещи работодатели.

Няма коментари:

Публикуване на коментар