Translate

сряда, 29 ноември 2017 г.

И тази година децата се обаждат на Дядо Коледа с часовник MyKi от Теленор



От 1-ви декември 2017 г. децата могат да се обадят на Дядо Коледа чрез часовник MyKi или MyKi Touch от Теленор и да споделят своите желания за подаръци за празника. След обаждането, родителите получават запис от разговора.
Кампанията „Един разговор с Дядо Коледа“ е активна всеки ден от 9:00ч. до 21:00ч., до 21 декември 2017 г. включително, a в останалите часове ще звучи предварително записано съобщение. Всеки часовник MyKi може да извърши само едно обаждане до Дядо Коледа, а родителите могат да прослушат съобщението до 31 декември 2017г.
Услугата е достъпна за всички потребители, които са закупили часовник MyKi или MyKi Touch от Теленор в брой или са сключили договор за лизинг, независимо от доставчика на мобилните услуги. За да се възползват от нея, те трябва да свалят последната версия на мобилното приложение MyKi Watch, налично за устройства с Android и iOS и да изберат опцията Един разговор с Дядо Коледа от приложението. При съгласие с Общите условия на кампанията, приложението изпраща команда към часовника MyKi, чрез която детето може да извърши обаждането.
Обаждането е безплатно за всички клиенти на абонаментен план Джуниър. За клиентите с друг абонаментен план или на друг оператор, разговорът се таксува според цената на разговор към мобилната мрежа на Теленор и според продължителността на разговора.
Повече информация за кампанията „Един разговор с Дядо Коледа“ ще бъде налична на официалната страница на оператора от 1 декември 2017 г. Информация за MyKi Touch е налична на http://www.telenor.bg/bg/private/device/view/myki-kids-watch-touch.

Няма коментари:

Публикуване на коментар