Translate

четвъртък, 23 ноември 2017 г.

Проведе се международната конференция за иновации в софтуерните технологии и автоматизацията ISTA Conference 2017


Опит, иновации и добри практики споделиха пред стотици ИТ професионалисти лекторите на Мусала Софт по време на форума. Те представиха и най-новото в областта на Smart Home, Internet of Things и Java Enterprise. 
Лекциите бяха над 30,  разпределени в три паралелни потока.
Стотици гости на конференцията приеха предизвикателството на Мусала Софт да се разходят из виртуалния офис на компанията и да намерят скрити там кодови думи. Петима от тях спечелиха микроконтролери от томболата в края на събитието.
Мусала Софт бе сред организаторите на конференцията, заедно с няколко други водещи компании от софтуерния сектор в България – Experian, Infragistics, SAP и VMware Bulgaria. ISTA ежегодно събира стотици софтуерни разработчици, експерти по автоматизирано тестване и инженери, ИТ мениджъри и лидери, студенти в областта на информационните технологии и членове на академичните общества и е вече утвърдена професионална платформа за споделяне на добри практики и представяне на иновации в областта на софтуерните технологии и автоматизацията.
Всички, които не са успели да посетят ISTA 2017 или искат да се срещнат с лекторите и да научат повече за представените теми, могат да посетят Мусала Софт (http://www.musala.com/) в удобно за тях време.




Няма коментари:

Публикуване на коментар