Translate

сряда, 29 ноември 2017 г.

HBO прави онлайн услугата си HBO GO достъпна до крайни потребители в България и още 6 страни в Европа



От днес, 29 ноември, онлайн услугата на HBO, HBO GO, дава възможност за абонамент от крайни клиенти в България, Словения, Хърватска, Сърбия, Черна гора, Македония и Босна и Херцеговина. Новият модел на предлагане чрез заплащане на месечна такса само за HBO GO стартира на 13 ноември в Унгария, Румъния, Чехия и Словакия, в които услугата е достъпна освен през оператор вече и за крайни клиенти.
Онлайн платформата HBO GO включва богатото видеосъдържание на HBO с оригинални сериали, игрални и документални филми. Наред със заглавия, продуцирани от HBO Европа, зрителите могат да открият впечатляваща селекция от блокбастъри, класически филми и изцяло обновена детска секция.
Възможността за директен абонамент от краен потребител е налична за България от днес на www.hbogo.bg. 
Моделът на предлагане на HBO GO, насочен към крайни клиенти дава възможност на любителите на качествено видео съдържание да се насладят на любимите си заглавия навсякъде и по всяко време. До момента филмите и сериалите в HBO GO можеха да се гледат на компютър, смартфон, таблет, Samsung Smart TV и през Chromecast, а вече и на Apple TV и Playstation. Всеки абонат на услугата може да добави до пет устройства към акаунта си, с възможност за едновременно гледане на две устройства. Любителите на качествените филми и сериали може да се регистрират директно на www.hbogo.bg и да гледат богатото съдържание безплатно за 1 месец.
След изтичане на безплатния месец потребителят преценява дали да продължи да гледа HBO GO. Абонирането става чрез кредитна или дебитна картa при онлайн регистрацията. Това позволява на потребителя да има пълен контрол върху абонамента си и сам да решава кога да го прекрати.

Няма коментари:

Публикуване на коментар