Translate

неделя, 12 ноември 2017 г.

Приз Добро сърце: „Малки български хора” с безплатни прегледи във ВМА



Приз "Добро сърце" получи полк. проф. Венцислав Мутафчийски, началник на ВМА, от националната организация „Малки български хора”.
Изразяваме нашата признателност и искрена благодарност към ВМА за безотказното медицинско обслужване на членовете на националната организация „Малки български хора”, за полаганите грижи и уважение.
„Благодаря ви, че сте част от нашите приятели с големи сърца, които винаги откликват и спомагат за решаването на нашите медицински проблеми”, заяви инж. Светослав Чернев, президент на организацията, връчвайки приза на проф. Мутафчийски.
ВМА и националната организация „Малки български хора” подписаха меморандум за подкрепа и във връзка със Световния ден за информираност по въпросите на хората с нисък ръст, ВМА организира Ден на отворените врати за малките хора, в рамките на който те ще преминат през медицински прегледи при редица специалисти в областта на ортопедията, неврохирургията, кардиологията, УНГ.
Преди да започнат консултациите с медиците, членовете на организацията се срещнаха с ръководството на болницата и получиха уверението, че винаги могат да разчитат на Военномедицинска академия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар