Translate

четвъртък, 23 ноември 2017 г.

Зашеметяващите и изключително красиви 4K OLED и Super UHD телевизори от портфолиото на LG утвърждават лидерските позиции на компанията и в страната ни

Едно от явленията, които най-често събират хората пред телевизорите, са големите спортни турнири. За щастие, през следващата година ще станем свидетели на няколко от най-големите такива. Началото ще бъде поставено от Зимните олимпийски игри, а след тях следват Световните първенства по футбол, волейбол и баскетбол.
Специална онлайн анкета, проведена на платформата на WebCafe.bg, показва, че над 65% от анкетираните гледат мачовете от Шампионската лига по футбол всеки или почти всеки кръг. Едва 18% са гледали мачовете само 2-3 пъти през цялата кампания. А 2/3 обичат да гледат мачове, предимно в интимната компания на семейството и приятелите си вкъщи, на  ултра-модерен телевизор в хола си, вместо на голям екран на публично място, проектор или на мобилно устройство.
Точно по тези чудесни поводи от LG са готови да предложат на своите потребители своята нова гама от телевизори от 2017 година, които ще им помогнат да изживеят по уникален начин емоциите около предстоящите значими спортни форуми.
Гореспоменатото проучване сред потребителите сочи, че размерът на екрана е най-важен за 4/5 от анкетираните. За почти толкова хора (77%) от най-голяма важност са разделителната способност и матрицата на дисплея, като най-предпочитани са телевизорите с 4К Ultra HD или 4K Super Ultra HD резолюция, както и 4K OLED дисплеите. За над половината от запитаните голяма важност има качеството на картината като цяло и функции като 4К Upscaler и 3D Color Mapping. Това показва желанието на потребителите телевизорът им да бъде преди всичко най-добър в основното си приложение – осигуряването на картина с добро качество. Точно тук идва на помощ едно от най-успешните нововъведения на LG. Техноглогията Picture-on-Glass, чрез която марката изгражда екраните на своите телевизори, бе приета доста положително от потребителите и се радва на все по-голяма популярност.
Друг интересен извод от анкетата е това, че 85% от хората искат телевизорът да има WebOS умна операционна система и предимствата й да се свързва лесно с други устройства - компютър, лаптоп, таблет или смартфон. Тук отново си проличава, че иноваторите в LG определено са се постарали. Новите телевизори от LG се свързват изключително удобно с мобилни устройства, което е истинска благословия за хората, които обичат да гледат любимите си предавания с помощта на интернет стриймове.
През 2017 премиум категорията оглавява моделът LG SIGNATURE OLED W7, който е с невероятна дебелина от едва 2,75 mm. Неговият панел представлява буквално плосък лист, който се монтира директно върху стената с миниатюрни магнити, превръщайки го в високотехнологичен тапет. Тази революционна крачка чертае пътя, по който бъдещите иновации ще трябва да вървят през следващите десетилетия, преминавайки от CRT към
абсолютно плоски телевизионни екрани.
Телевизорите SUPER UHD на LG Electronics (модели SJ9500, SJ8500 и SJ8000) се очаква да пренесат на ново ниво гледането на телевизия, използвайки нанотехнологията Nano Cell и най-модерните за момента технологии за подсилване на цветовете при LCD панелите. Третото поколение от гамата SUPER UHD телевизори на LG пресъздава възможно най-реалистичната картина, чрез високо наситени и точни цветове, както и да предостави възможно най-много широк ъгъл за гледане. Всички модели телевизори SUPER UHD на LG предлагат активна технология за HDR (висок динамичен обхват) снабдена с Dolby Vision, като това предоставя ползването на различни HDR формати, което отваря за потребителите пълния спектър от висококачествено HDR съдържание.
В комбинация с последната версия на платформата за умна телевизия на LG - интуитивната webOS, мощните аудио възможности заедно с тънкия, естетически изпипан дизайн на всеки модел от LG SUPER UHD серията, потребителите без проблем ще намерят перфектния телевизор, който да изпълни техните изисквания и очаквания.






Няма коментари:

Публикуване на коментар