Translate

петък, 20 октомври 2017 г.

MUFFIN Conference Sofia 2017 – бе посетен от стотици специалисти с интереси в областта на информационните технологии



Една от първите в света мащабни блокчейн имплементации на IBM бе представена на MUFFIN Conference 2017 в София. Конференцията за технологии, иновации и меки умения събра стотици специалисти от различни нива и направления в ИТ.
Събитието се организира от Мусала Софт за шеста поредна година.
Гост-лекторът Норберт Кауенховен, член на екипа за дигитализация на глобалната търговия на IBM и ръководител решения на IBM EU в областта на митниците, имиграцията и управлението на граници сподели опита си с блокчейн и платформата Hyperledger. „Дигитализацията на глобалната търговия е едно от първите реални приложения на блокчейн и ще има огромен ефект върху веригата за доставки и логистиката в световен мащаб“, каза Кауенховен по време на презентацията си.
Тя бе последвана от дискусионен панел на тема „Криптовалути и дигитални активи“, след което конференцията продължи с лекции в областта на Front-еnd Development, Quality Assurance, DevOps, Business Analysis и Soft Skills, както и дискусионни панели по темите Cloud Integration, Augmented Intelligence, Big Data, IoT, JavaEE, Quality Assurance, Front-end, Business Analysis, UI/UX и други. Близо 40 лектори – едни от най-добрите експерти на Мусала Софт, споделиха опита и знанията си с гостите и отговориха на множество въпроси.
Новото тази година бяха щандове, на които посетителите имаха възможност да се информират по четирите основни направления – Augmented Intelligence + Big Data, Cloud, IoT и QA, както и за всичко останало, свързано с дейността на компанията и възможностите за кариерно развитие.
MUFFIN Conference е ежегодно събитие, което събира стотици софтуерни инженери, ИТ специалисти и някои от най-добрите лектори в сферата на технологичните иновации, тенденции, процеси и меки умения.
„Щастливи сме, че отново успяваме да осигурим платформа за създаване на контакти и обмен на знания в областта на информационните технологии на всички, които искат да се развиват в тази сфера. Интересът към MUFFIN Conference и тази година беше на ниво, а това е сигурен показател за нуждата и смисъла да се случват такива събития“, каза Елена Маринова, Президент на Мусала Софт.


Няма коментари:

Публикуване на коментар