Translate

неделя, 29 октомври 2017 г.

Dead Man’s Head не спират да изненадват феновете с нестандартни проекти



Новият проект на популярната банда е част от колаборация с Urban Tapes и Starobrno

Dead Man’s Head не спират да изненадват феновете с нестандартни проекти. Този път Ража Файес ел Мадхун и Илияна Георгиева ще зарадват музикалните ценители с акустична версия на новото си парче Little Cars. Видеото на бандата е записано специално за Urban Tapes – първата по рода си платформа в България, която представя популярните изпълнители и техните песни в нетрадиционни, акустични версии, и предоставя поле за изява на непопулярни и различни артисти.
Основна китара и певец и в новото видео е Ража, беквокалите, синтът и впечатляващото изпълнение на чело са от Илияна Георгиева, зад барабаните е Стефан Цеков, а Петър Трифонов (китара) и Христо Михалков (бас) допълват състава на бандата.
Специално за клипа към новата версия на Little Cars отваря врати нестандартният подвижен бар на Starobrno – платформа, която подкрепя градски артисти и проекти, като им помага да реализират смелите си идеи. Винтидж барът вече се появява на редица градски събития и се превръща в естествен обединителен център за различни изкуства, култури и таланти. И някак логично той се превръща в сцена за новата акустична версия на парчето Little Cars – тя е за всички онези, които обичат да се предизвикват, да изненадват околните и непрестанно търсят нови начини да се изразяват.



Няма коментари:

Публикуване на коментар