Translate

сряда, 27 септември 2017 г.

NIVEA с иновативната серия за грижа за лицето - Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy



Активната anti-age формула е коктейл от два мощни антиоксиданта – коензим Q10 и чист витамин С
С продуктите NIVEA Q10plusC лицето придобива по-свеж, младежки и сияен вид

NIVEA Q10plusC, благодарение на комплекса от ценни съставки, подпомага, както възстановяването на кожата и укрепването на плътността ѝ, но така също допринася и за увеличава приема на кислород от клетките.
Чистият витамин С предотвратява образуването на бръчки. Действието му се допълва от естествения за кожата коензим Q10 - комбинация, която е в състояние да увеличи приемането на кислород от кожата с до 50% и да поддържа естествения процес на възстановяване на клетките ѝ.
Серията NIVEA Q10plusC допълва нивото на Q10 в кожата и предотвратява преждевременното ѝ стареене. Високоефективната формула се съдържа във всички продукти от серията - дневен, нощен и околоочен крем.
При леката гел формула на нощния крем NIVEA Q10plusC кожата усвоява полезните му съставки най-ефективно по време на съня.
Освежаващият и интензивно хидратиращ дневен крем NIVEA Q10plusC се бори активно с първите бръчки и признаци на умора, а надеждната UVA/UVB защита и SPF 15 предпазват кожата от вредното влияние на светлината. 
NIVEA Q10plusC околоочен крем пък освежава и успокоява уморената и изтощена кожа около очите. Бързо абсорбиращата се формула увеличава клетъчното дишане и ефективно намалява фините линии, като контурите на очите са видимо по-изгладени и с по-свежа кожа. 
Изследователите от Beiersdorf, затвърждавайки името си на марка №1 в грижата за кожата, създадоха иновативна алуминиева опаковка за нощния и околоочния крем от серията NIVEA Q10plusC. Това е необходимо, тъй като чистият витамин С е високочувствителна съставка, която трябва да бъде защитена от светлинно и кислородно излагане. В противен случай той се окислява и губи ефикасността си. Освен висока защита, алуминиевата тубичка осигурява лесна дозировка и удобно нанасяне на продукта.


Няма коментари:

Публикуване на коментар