Translate

петък, 8 септември 2017 г.

LG Electronics ще демонстрира по време на IFA 2017 в Берлин разширена гама уреди за вграждане

За да отговори на нарасналият интерес на потребителите в проектирането и персонализирането на своите кухни, сериите вградени уреди на LG идват в два различни размера и предлагат по-широк спектър от стилове за избор. LG съчетава най-новите технологии за кухненско оборудване с изискан стил, позволявайки на тези превъзходни уреди да се слеят с кухненските интериори, като същевременно постигат максимална ефективност на пространството.
Северноамериканската колекция LG STUDIO е широко известна със своята лъскава черна повърхност от неръждаема стомана. Комплектът включва 30-инчова електрическа фурна, 36-инчова индукционна котлонна плоча, лъчиста, газова готварска печка и абсорбатор, 24-инчова съдомиялна машина Quad-Wash™ и просторен 42-инчов Side-by-Side хладилник.Последното поколение европейски пакет LG STUDIO позволява да готвите, да се храните и да почиствате със стил, с помощта на 24-инчова електрическа фурна, 24-инчова индукционна плоча, 24-инчова съдомиялна машина QuadWash™, 24-инчов долен фризер, 36-инчов абсорбатор за стена, както и лъчисти и газови котлони. Бързото варене, пържене и изпичане са възможни, благодарение на вградената индукционна плоча на LG, която може да генерира 7,4 kW топлинна енергия – най-високата в сектора.
Докато други плочи, които предлагат автоматично засичане, са способни да разпознават само един съд за готвене, индукционната плоча на LG може да разпознае до 4 тенджери или тигани. Гъвкавата зона за готвене на плота осигурява допълнителна универсалност, като позволява на потребителя да подготви едновременно няколко ястия, които изискват по-големи съдове за готвене. Вградената фурна се предлага с шест регулируеми нива на рафтовете, докато функцията Easy Clean е толкова ефективна, че членовете на семейството могат спокойно да се наслаждават на храната си, без да се притесняват за почистването на фурната.
Интерактивното готварско шоу на LG ще бъде акцента на дейностите в рамките на демо зоната на щанда на LG по време на IFA. Посетителите ще имат шанса да опитат асортимент от приготвени ястия от прочутия главен готвач шеф Коля Клееберг, включително освежаващи предястия, богати основни блюда, красиво приготвени десерти – всичко това ще стане възможно с помощта на оборудването на LG STUDIO. Клееберг, известен немски готвач, популярен със своя весел нрав, както и с изключителните си кулинарни умения, ще подготви четири различни три-степенни менюта за вечеря. Докато готви, шеф Клееберг ще дава съвети и обяснения как кухненските уреди да се използват най-ефективно.


Няма коментари:

Публикуване на коментар