Translate

петък, 8 септември 2017 г.

Рицарят на ангелите - Рене Мей пристига отново в България




Екипът на хуманиста работи и с най-добрите български кино и телевизионни специалисти по създаването на филм за България

По-малко от два месеца след като за първи път дойде в Европа, за да проведе лечение и медитации за хиляди  нуждаещи се в България и да обучи доброволци, които да прилагат неговите терапии, Рене Мей отново е тук, за да продължи делото си.
Изборът на България не е никак случаен. Мей счита, че страната ни има много силен духовен заряд. Преди време той сънува учителя Петър Дънов и разбира от него, че именно нашата страна е мястото, определено за новия духовен подем в новата епоха. Мей усеща „нещо, което вече е усвоено тук“ и е убеден, че не греши.
Рицарят на ангелите, както го наричат, бе в Пловдив на 2 септември, на 9 септември ще бъде в Бургас, във Варна на 16 септември и в София на 23 септември.
Всички средства от проджбата на билети ще бъдат изразходвани за наем на залите, в които се провеждат терапиите и обученията, както и за филма за България, които Мей и доброволците ще снимат у нас.
------
Рене Мей е французин, хуманист, човек на мира без никаква политическа или религиозна принадлежност. Със своето високо “Духовно развитие” е създал техника за “Клетъчна регенерация”, която може да се прилага за лечение на всички хора. Много деца, младежи и възрастни са излекувани физически и емоционално с тази иновативна и в същото време много проста техника, която всеки човек може да се научи да прилага върху себе си и близките си.. Рене е посветил много години от своя живот на хуманитарната дейност в Африка, Европа, Азия и Америка. Неговата дейност включва посещения на болници, старчески домове, домове за сираци, затвори, институции и западащи общности. Всичко това с една единствена цел - ПОМОГНИ И СПОДЕЛИ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар