Translate

петък, 22 септември 2017 г.

"Небесно войнство - ангели хранители" разкрива всички тайни за света на висшите сили



Всички, които имат изострени сетива за духовното, с радост ще посрещнат появата на книгата „Небесно войнство и ангели хранители“ на Евгения Талева. Изданието разкрива всички тайни за света на висшите сили, които ни закрилят или пък са причина за нашите грехове и изкушения. Същност, история, произход, йерархия, език, влияние върху човечеството, начини на действие, как долавяме присъствието им и как да се възползваме от него... Тези и още много други изключително любопитни детайли за ангелите и демоните ще научите от премиерния том на издателство „Милениум“.
Безброй са фактите, в които ще ви потопи невероятната книга. Ще разберете, че е съществувал ангелски език и кой човешки език произхожда от него. Ще узнаете, че хората от всяка зодия имат конкретен ангел-закрилник. Например телците могат да разчитат на архангел Михаил, а скорпионите - на Гавраил. Има точно разпределение на пазителите според нашето число в нумерологията. Ще получите подробен списък на сигналите, с които ангелите ни показват присъствието си около нас. Сред тях например са необяснимата промяна на температурата, появата на приятен аромат с неясен произход, бяло перо или монета на пътя ни, странно съвпадение, усещане за дежа вю и много други.
Поредиците от цифри, които се изпречват пред погледа ни, също имат специални значения, свързани с божествените пратеници – ще научите точно какви са те. А ако вярата ви е достатъчна, за да потърсите упование в небесното войнство, от книгата ще получите точните молитви, с които да се обърнете към много от неговите представители.
Има ли сила, която да ни закриля в мигове на изпитания и беди? Бди ли някой над нас от невидимия свят на безплътното? На ангели ли държим онези случайности, които са ни предпазили от катастрофа, или пък са ни помогнали да спечелим?
Религията проповядва, че ангелите са воините на Бог, изпратени на земята, за да напътстват хората. Науката отрича небесното царство и твърди, че човек сам създава своите ангели пазители, като неволно мобилизира скрития си потенциал. Нормално е учени и теолози да са на различни мнения, но е възможно също така двете страни да говорят за едно и също, просто да го наричат с различни имена. 
------
* Какво трябва да знаем за ангелите?
* Как да разпознаваме присъствието им?
* Какво твърдят астрологията и нумерологията за тях?
* Какво препоръчва Църквата като общуване с Божиите пратеници?
* Кои са падналите ангели?
* Какво се крие зад фразите "слаб му е ангелът" или "изкарах си ангелите"?
Всичко това ще откриете на страниците на тази книга.



Няма коментари:

Публикуване на коментар