Translate

петък, 22 септември 2017 г.

Денис Касъмов + Тодор Батков ( син) = Неочаквано добра комбинация!



Продуцента, мениджър и издател Касъмов подготвя съвместен проект с бизнесмена Батков – син



Денис Касъмов e създател, основател и собственик на BG GROUP –включваща: национална музикална телевизия BG MUSIC CHANNEL, музикална компания BG MUSIC, агенция за рекламни и нерекламни дейности BG AGENCY, модерна продукционна фабрика BG PRODUCTION. Бизнес групата, изградена от 4 –те компании и бранда оперира както на българския, така и на международния пазар всеки от четирите бранда е специализиран и профилиран в своята сфера, като всички те са взаимнодопълващи се с крайна цел да се обхване максимално широк спектър от свързани дейности.
Касъмов е директор и организатор на BG MUSIC FESTIVAL - първия уникален по рода си за България ежегоден национален музикален форум с конкурсен характер за изява на артисти-изпълнители с нови авторски песни в стиловете на съвременната популярна музика - поп, рок, хип-хоп, R&B, dance, клубен, електронен и всички останали стилове и подстилове в модерното комерсиално музикално изкуство. 
Тодор Батков – син, който вече е бивш собственик на актуален столичен клуб, преди дни обяви, че влиза в модния бизнес с луксозни облекла. Бизнесменът открива луксозен бутик за тоалети от редки кожи на пъпа на София, като по този повод текат приготовления за петзвездно светско парти.
На официалното откриване на LuХХХe - новата модна локация на България се очаква да бъде представен подготвяният от продуцента, мениджър и издател Касъмов и бизнесмена Батков – син съвместен проект.
Какъв точно е съвместният проект, пазен в тайна от двамата млади предприемачи, предстои да разберем в най-скоро време...
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар