Translate

вторник, 1 август 2017 г.

Първото събитие от поредицата Ritual Gatherings ще представи седем степенно меню от Master Chef 2017 Божана Кацарова



Новата парти концепция Ritual Gatherings идва в България на 5 и 6 август за двудневно събитие на бар Ботаник, намиращ се на брега на плаж Червенка. Събитието цели да докосне всички сетива на гостите с музикална програма от известни български диджеи и богатo кулинарнo изживяване от Master Chef  2017 Божана Кацарова в неподправена и семейна атмосфера. Акцент в програмата ще бъде специална вечеря на плажа за 200 гости, която ще предложи седем степенно меню, изготвено специално за повода.
През двата фестивални дни за всички посетители на събитието ще има и щандове, предлагащи различни ястия, приготвени с висококачествени продукти. Гостите ще могат да опитат 10 вида риба от специално построената подземна пещ. В менюто на събитието ще са включени и класическа паеля, бургери, салатен бар, щанд с морски деликатеси, както и домашно приготвен сладолед.
Пикът на кулинарната част ще бъде плажната вечеря за 200 гости, които предварително са закупили куверт. За него екипът на Ritual Gatherings си партнира с отбора, който представя страната ни на най-елитното кулинарно състезание в света Бокюз д'Ор (Bocuse d'Or) в Лион, Франция. Божана Кацарова и шеф готвач Димо Димов ще застанат рамо до рамо в демонстрационно готвене на седем степенно меню, специално приготвено за гостите на вечерята.
След вечерята, програмата плавно ще премине в многопластово музикално изживяване с добре познати имена за феновете на електронната музика – Shosho, Stefan Popov, Peppou и The Foreigners. Специално за събитието от Барселона пристига и мексиканецът Gemm - съосновател на Ritual Gatherings и познато име от музикалната сцена на култовия курорт Playa del Carmen.
В програмата се включват и местни производители, които ще предложат на посетителите разнообразие от дейности и продукти. Софийското студио за татуировки Мастилница ще представи няколко концепции за рисуване с кана, с които гостите ще могат да се потопят в ритуалната атмосфера. Почитателите на източните практики ще могат да участват в йога клас от студио Ashtanga Yoga Shala, а тези, които предпочитат екстремните преживявания ще се насладят на уейк парка на плаж Червенка, достъпен през двата фестивални дни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар