Translate

вторник, 15 август 2017 г.

Първото събитие от поредицата Ritual Gatherings събра над 1200 човека на плаж Червенка



Двата дни нa първото издание на фестивала Ritual Gatherings в България (5-6 август) посрещнаха над 1200 гости с интересен лайн ъп от българската и чуждестранната електронна сцена. През целия уикенд на плаж Червенка се предлагаха нестандартни кулинарни изживявания, wake board и тематични коктейли от Бар Ботаник. В събота Master Chef 2017 Божана Кацарова показа своята интерпретация на нестандартно гурме изживяване на специално организирана вечеря за 200 човека на плажа. Тя представи седем степенно меню, придружено от селектирани вина, заедно с шеф готвач Димо Димов и екипa на Cult Gourmet.
Родена в Барселона, музикалната концепция на Ritual Gatherings залага на набиращия скорост Playa Tech стил, познат от най-големите световни фестивали като Burning Man в САЩ и BPM Festival в Мексико. От българска страна той беше представен от някои от най-известните имена на родната сцена като Shosho, The Foreigners, Peppou, Valdy, Anatolkin, Стефан Попов, MEDO, Soulful Traveller. Кулминация на музикалната програма в събота беше специалният гост - палестинката NOUR.
Екипът, който стои зад Ritual Gatherings, концентрира усилията си в налагането на природосъобразни практики за подобряването на околната среда. Първата локация беше преобразена в голяма сцена от изцяло естествени материали, а след събитието екипът продължава целенасочени стъпки към облагородяване на плаж Червенка заедно с екипа на домакините от Бар Ботаник.

Няма коментари:

Публикуване на коментар