Translate

сряда, 30 август 2017 г.

Децата вече могат да слушат любимите си приказки с часовник MyKi от Теленор


Теленор дава възможност на децата да слушат любимите си приказки чрез часовник MyKi. Кампанията Приказки преди лягане“ предлага популярни заглавия като „Малкият Принц“, „Пипи Дългото Чорапче“, „Тримата братя и златната ябълка“ и др. и продължава до 30 септември 2017 г.
Новата възможност е достъпна за всички клиенти на Теленор, които са закупили часовник MyKi от оператора в брой или са сключили договор за лизинг. За да се възползват от нея, те трябва да свалят последната версия на мобилното приложение MyKi Watch, налично за устройства с Android и iOS и да посочат желаната приказка от приложението. То автоматично инициира разговор от детския часовник, чрез който детето може веднага да чуе избраната приказка.
Прослушването на приказките не се таксува за клиентите на абонаментен план Теленор Джуниър. За клиенти с друг абонаментен план или с план на друг оператор, разговорът се таксува според цената на разговор към мобилната мрежа на Теленор и в зависимост от продължителността му.
Също така, до 30 септември 2017 г., при покупка на детски часовник MyKi Touch в брой или получаването му при условията на договор за лизинг при сключване на договор за абонаментен план Джуниър, клиентите на оператора ще получат като подарък резервна каишка за часовника.
Теленор предлага MyKi Touch в синьо и розово на цена от 89,99 лв. в брой или 4,50 лв. на месец с договор за лизинг за срок от 24 месеца при подписване на договор за двугодишен абонаментен план Джуниър с месечна такса 7,99 лв. Планът включва неограничени минути към мрежата на Теленор, 50 национални минути към всички останали мрежи и 1 МВ национален мобилен интернет на максимална скорост през 2G мрежата на Теленор, като след изчерпването му скоростта пада до 64 kbps.
Повече информация за кампанията „Приказки преди лягане“ и часовника MyKi Touch е налична на интернет страницата на компанията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар