Translate

вторник, 1 август 2017 г.

За втора поредна година Jet-Ops разкрива красотата на български и чуждестранни забележителности с чартърни полети и панорамни обиколки



Поради огромния интерес, предизвикан от услугата на Jet-Ops през изминалата година, българската авиационна компания продължава да развива своята дейност, предлагайки панорамни обиколки над някои от най-големите местни забележителности, както и чартърни полети до големи градове в България и на Балканите. Услугата е насочена основно към хотели, големи корпорации, локални и интернационални туроператори, но и към всеки, който проявява интерес към въздушното приключение.
И тази година продължителността на полетите варира от 25 минути до целодневни турове.
Стартът на целодневния тур е от летище Лесново, лети се на височина от 1700 до 3000 метра с гледки над Панчаревското езеро, София, язовир Искър, Седемте Рилски езера, включва кацане в Белчин с обиколка на туристически забележителности и завършва с трансфер обратно към центъра на София. Други възможни дестинации са Бургас, Букурещ, Солун и други. Компанията осигурява безплатен трансфер от центъра на София до летище Лесново и обратно като комплимент към своите клиенти.

.

Няма коментари:

Публикуване на коментар