Translate

вторник, 29 август 2017 г.

HP и Deloitte обявяват партньорство, което ще ускори дигиталната трансформация на световната производствена индустрия в САЩ на стойност 12 трилиона долара



Новото партньорство комбинира водещата на HP 3D печатна платформа с ненадминатите възможности в дигиталната трансформация на Deloitte



HP Inc. и Deloitte Consulting LLP обявиха първото по рода си партньорство, което цели да ускори дигиталната трансформация на световната производствена индустрия. Двете компании ще работят съвместно по налагането на HP 3D печатни системи в мащабната производствена среда, прилагайки богатия опит в дигиталните процеси, който имат, за да помогнат на предприятията да ускорят продуктовия дизайн и производство, да създадат по-гъвкаво производство и организиране на доставките и да повишат ефективността в производствения процес. Това ще помогне да се увеличат иновациите, да се ускори излизането на пазара на продуктите, да се намали цената и отпадъците и да се подобри ефективността на конкуренцията сред големите корпорации в днешната динамична световна икономика.
Партньорството ще комбинира спечелилите много награди решение за печат на HP - Jet Fusion 3D, тяхната развита световна екосистема от партньори и опит в дигиталната индустриална трансформация, заедно с глобалната мрежа от клиенти на Deloitte и стабилните им контакти в областта на производството, богатия им опит в дигиталните процеси и доказания им успех в трансформацията на доставките на едни от най-големите компании в света.
Партньорство стартира в САЩ и ще се разрасне и в други държави, като част от дългосрочно сътрудничество между HP и Deloitte, което има за цел да ускори дигиталната трансформация на корпорациите. Deloitte и HP ще представят решения, които комбинират обширните възможности в бизнес преструктурирането на Deloitte, с възможностите, които HP предоставя в областта на управлението на печата, предоставянето на устройства като услуга (DaaS), бизнес мобилността и кибер сигурността.


Няма коментари:

Публикуване на коментар