Translate

сряда, 30 август 2017 г.

Тодор Батков-младши предпочита студентка пред фолк певица



Успешният млад бизнесмен Тодор Батков, чието име е забърквано не в една и две любовни интриги с популярни личности, предпочита дамата на сърцето му да е... студентка. Това признание направи собственика на клуб Diamond's пред женското онлайн издание woman.bg.
На въпроса дали фолк изпълнителка има шанс да му стане гадже, Батков-младши заяви в типичния си шеговит стил: "Надяват се момичетата, но при мен нямат шанс. Но вижте студентките го имат. Само да не учат богословие или счетоводство, защото ще ми правят сметка на парите".
Извън темата за жените, Тодор Батков разкри и неподозирани увлечения към театъра и операта. "Когато живеех в Лондон ходех почти всеки месец на опера, но тук не го правя, просто защото най-талантливите ни певци отдавна са в чужбина", отсече предприемача. А относно театралната сцена у нас е скептичен. "Театрите са мизерни, в буквалния смисъл на думата: ремонти не са правени от години, а декорът струва жълти стотинки. Зимата зрителите умират от студ, а пък лятото - от жега. Театрите обаче взимат субсидии, билетите не са никак евтини, при това са разпродадени отдавна, така че идва логичният въпрос-какво става с тези пари, като се има предвид, че и актьорите не взимат прилични заплати", заключава Батков-младши пред дамския портал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар