Translate

вторник, 1 август 2017 г.

Министърът на туризма Николина Ангелкова откри Термален аквапарк Персенкак – Девин - първия и единствен у нас



Откриването на аквапарка бе съпроводено от музикално шоу с рок легендите от БТР. Водеща на събитието беше чаровната синоптичка Деси Банова. Сред официалните лица бяха министъра на туризма г-жа Николина Ангелкова, областния управител на Смолян - г-н Недялко Славов, както и кмета на община Девин – г-н Красимир Даскалов.
Термален аквапарк Персенк се намира в сърцето на Родопите и е част от звездното семейство на SPA Хотел Персенк, който в годините затвърди името си като един от водещите хотели в България, символ на лукс, комфорт и приятелска атмосфера. Аквапаркът е разположен на 12 дка и притежава всичко необходимо за една вълнуваща и незабравима ваканция. Комплексът разполага с шест басейна – малък олимпийски, акватоничен, развлекателен, бебешки, детски и ВИП басейн, както и атракциони за посетителите. Това, което го отличава от останалите аквапаркове в страната е минералната вода от находище Беденски бани, така характерна за този красив регион. В Термален аквапарк Персенк се намират и различни по характер заведения, където в приятелска атмосфера и под звуците на модерна музика, посетителите ще могат да изпият освежаваща напитка или да хапнат любимо ястие. За любителите на пълноценния релакс е на разположение spa зоната на комплекса, където висококвалифицирани специалисти ще се грижат за комфорта и почивката на гостите. За малките посетители на аквапарка е предназначен пъстрият детски кът, където усмивките са гарантирани.
Термален аквапарк Персенк е отлично съчетание от оригинални дизайнерски решения, модерни тенденции в туризма, чист въздух и уникално красива природа. Несъмнено е от изключителна важност за развитието на туризма в страната и ще затвърди доверието към Девин като водеща spa дестинация у нас на гости и жителите на града.

Няма коментари:

Публикуване на коментар