Translate

сряда, 23 август 2017 г.

Окулопластика, медицински филъри и ботокс допълват палитрата услуги в МЦ "Оксиком"






Бургаският Медицински център „Оксиком“ успя да привлече един от топ специалистите по окулопластика у нас.
Д-р Наталия Иванова се присъедини към екипа на очната клиника този месец и стартира консултациите на пациенти с медицински или естетически нужди.
Първата обявена дата за прегледи в Бургас е 24 август. Час може да са запише на тел. 056/860 210, 056/860 839 и на 0886/ 161 161.
Екипът на МЦ „Оксиком“ предлага палитра от висококачествени нехирургични процедури за подмладяване, при това в стерилна оперативна среда и най-важното, извършени от квалифициран специалист.
„Ние ще се погрижим да забравите за мимическите бръчки с висококачествен ботокс, да възстановите контура на лицето си с филъри и терапия, да възвърнете свежестта в погледа си. Процедурите не отнемат много време, но най-важното е, че след 2 до 7 дни (в зависимост от вида на ботокса) промяната е видима – бръчките са изчезнали“, коментира д-р Иванова.
Тя съветва желаещите да възвърнат свежия и младежки вид на кожата на лицето си, да бъдат изключително внимателни и да се доверяват на квалифицирани лекари. Осъществяването на интервенции от този тип от недостатъчно подготвено и компетентно лице, може да доведе до опасни, дори фатални последствия.
В Медицинския център се извършва също така реконструктивна и функционална окулопластика – пластична хирургия, отстраняваща естествени аномалии в положението на клепачите и дефекти, вследствие на травми и отстраняване на туморни образувания.




Няма коментари:

Публикуване на коментар